Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Au Boutique – mărci de lux accesibile sătmărenilor
SM Online  - Marti, 11 Septembrie 2012

Doamnele şi domnişoarele atente cu imaginea lor, dar şi domnii pretenţioşi, au de acum un loc în Satu Mare unde cele mai cunoscute mărci de cosmetice, parfumuri, accesorii şi articole de îmbrăcăminte sunt accesibile, la preţuri care nu golesc buzunarele, dar corespund celor mai rafinate gusturi.

 

Magazinul Au Boutique, deschis în incinta Grand Mall, cu intrări atât de pe strada Iuliu Maniu, cât şi de pe strada Ştefan cel Mare, oferă cea mai bogată gamă de produse de lux la care visează toate sătmărencele.

 

Pa rafturile elegantului magazin sunt reprezentate mărci binecunoscute precum Chanel, Hugo Boss, Bulgari, Carolina Herrera, Emporio Armani, Gucci, Azzaro, Kenzo, Davidoff, Dolce&Gabbana, Givenchy sau Escada, alături de produse cosmetice din gama Rimmel, Max Factor, Farmasi, Dior sau Lacon.
 

Tot aici găsiţi şi cele mai trendy îmbrăcăminte pentru femei şi bărbaţi din gama Diesel, Promod sau Pinky, dar şi nenumărate încălţăminte şi accesorii.
 


 

Ceea ce face ofertele şi mai irezistibile sunt promoţiile senzaţionale: de exemplu, cel puţin trei mărci de parfumuri se vând în fiecare lună cu reducere de 50% faţă de preţul de catalog, dar se acordă frecvent şi discount-uri pe bază de cupoane, pe care clienţii le primesc la intrarea în magazin.

6325 vizite
Distribuie pe