Locale Altele
Duminica, 3 Iulie 2022
Dum, 3 Iul 2022
Magazinul BabyTrend s-a deschis mai aproape de tine
BabyTrend  - Marti, 29 Ianuarie 2013

Magazinul de articole şi accesorii pentru copii şi bebeluşi BabyTrend s-a deschis sâmbătă, 26 ianuarie, într-o nouă locaţie: Piaţa 25 Octombrie numărul 14, lângă Primăria Satu Mare.


Ziua deschiderii a fost plină de surprize plăcute atât pentru părinţi, care au avut avea parte de reduceri consistente, cât şi pentru cei mici care s-au distrat alături de invitaţii speciali: Clovnul Nichimoto şi Minnie Mouse.

 

Începând din 26 ianuarie, tinerii părinţi sătmăreni, au la dispoziţie, într-o locaţie extrem de accesibilă,  în zona centrală a oraşului, lângă intrarea în Primăria Satu Mare, cu acces şi de pe Bulevardul Transilvaniei, un magazin cu tot ceea ce au nevoie pentru cei mici: cărucioare, pătuţuri, scaune auto, scaune de masă, jucării şi accesorii, produse pentru mămici, şi multe alte articole şi accesorii pentru copii şi bebeluşi. Mai mult, BabyTrend oferă orice fel de informaţii şi consultanţă specializată, legat de orice tip de articole pentru copii şi bebeluşi.

 

BabyTrend: Bucuria de a fi părinte

 

Alegerea unui pătuţ, a unui cărucior sau a unui scaun auto pentru noul membru al familiei poate da bătăi de cap tinerilor părinţi. Cum alegi, fără să pierzi timp preţios un produs care, nu doar să se potrivească bugetului familiei, ci să fie şi cea mai bună alegere pentru tine şi bebeluşul tău?

 

De la consultanţă specializată în alegerea unui produs care să servească nevoi concrete,  până la siguranţa şi garanţia asigurată prin calitatea oferită, cumpărăturile în magazinul BabyTrend sunt doar un alt mod de a-ţi manifesta bucuria de a fi părinte.


Cu o experienţă de aproape patru ani în domeniul articolelor şi accesoriilor pentru copii şi bebeluşi, BabyTrend oferă o varietate consistentă de produse pentru copii şi bebeluşi, atent selectate de pe piaţa europeană pentru a oferi tinerelor familii cel mai bun raport calitate – preţ.

 

Produse la comandă, cu transport gratuit la ridicarea din showroom

 

Pe lângă sutele de produse disponibile în magazinul de prezentare, tinerii părinţi sătmăreni au de acum, fără costuri de transport, posibilitatea de a comanda oricare din cele peste 5.000 de produse disponibile în magazinul online  www.babytrend.ro.

 

BabyTrend reuneşte în oferta sa articole şi accesorii ale celor mai cunoscute branduri din domeniu: jucării, balansoare, leagăne, produse de igienă şi siguranţă marca Fisher Price, biberoane, tetine, kituri de pornire pentru nou-născuţi şi seturi de îngrijire şi alăptare pentru mămici mărcile Nuk, Philips Avent, Tommee Tippee sau BabyOno, precum şi produse de îngrijire, accesorii pentru camera copilului,  carusele, lămpi de veghe, lenjerie de pat, hăinuţe şi pantofiori.

 

Tinerii părinţi, viitoarele mămăci şi viitorii părinţi pot alege dintr-o multitudine de produse de puericultură mare,  începând de la pătuţuri, scaune auto, scaune de masă sau cărucioare, mărcile Baby Dreams, Coto Baby, Graco, PegPerego, Inglesina, Baby Design, Espiro, ABC Design sau Chippolino, până la jucării mărcile Fisher Price, Lego, Wader şi multe altele.

 

Pătuţuri în formă de maşină, mobilier personalizat şi la comandă pentru camera copilului

 

Mobilarea şi decorarea camerei copilului devine o reală plăcere cu ajutorul produselor Plastiko, ce cuprind pătuţuri în formă de maşină, cu dulăpioare în formă de pompă de alimentare.

 

Părinţii au la dispoziţie sau pot comanda şi mobilier personalizat pentru camera copilului: comode, dulăpioare, dar şi produse pentru garantarea siguranţei celor mici, prin sistemele babyproof.

 

Venirea pe lume a unui nou membru al familiei reprezintă unul dintre cele mai frumoase  momente din viaţă. BabyTrend are misiunea de a le oferi părinţilor tot ceea ce au nevoie pentru a-şi manifesta bucuria de a fi părinte.

6945 vizite
Distribuie pe