Locale Altele
Sambata, 26 Noiembrie 2022
Sam, 26 Nov 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Femeile deştepte au mai multe orgasme
Libertatea  - Marti, 12 Mai 2009

Potrivit cercetătorilor britanici, femeile deştepte au o viaţă sexuală mult mai satisfăcătoare decât cele cu o inteligenţă medie.

În urma unui studiu efectuat pe două mii de femei s-a demonstrat că femeile cu o inteligenţă emoţională peste medie au mai multe orgasme. Cercetătorii susţin că ablitatea de controlare a sentimentelor are o strânsă legătură cu problemele sexuale, trei din zece femei întâmpinând dificultăţi în atingerea orgasmului.

Toate participantele au completat formulare cu întrebări despre viaţa lor sexuală şi au răspuns şi la cele menite să stabilească coeficientul de inteligenţă. Studiul a arătat că femeile cu un coeficient de inteligenţă emoţională mediu au de două ori mai puţine orgasme decât cele foarte inteligente.

"Inteligenţa emoţională influenţează foarte puternic abilitatea de a-ţi exprima dorinţele şi aşteptările sexuale", a declarat Andrea Buri, coordonatoarea acestui studiu.

Tags: femei  destepte  orgasm  
3274 vizite
Distribuie pe