Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
New Irish Pub in town
SM Online  - Duminica, 12 Decembrie 2010

De când Sfântul Patrick a alungat şerpii din Insula de Smarald, cârciumile irlandezilor sunt vestite în toată lumea pentru atmosfera şi spiritul de viaţă promovat cu licorile aromate ale distileriilor tradiţionale şi cu halbe straşnice de Guiness. Cu toate că e la modă în ultimii ani, sătmărenii nu mai trebuie să plece la Dublin pentru toate acestea.


 

Nimeni nu s-ar aştepta, dar la intrarea în Micro 16 tocmai s-a deschis un Irish Pub. Pe strada Astronauţilor 1A, într-o zonă circulată, la doi paşi de Drumul Careiului, The Irish Pub îşi aşteaptă clienţii cu un decor autentic şi elegant, cu finisaje rafinate ale mobilierului şi elementelor de construcţie.


 

Este o investiţie care aduce, cu siguranţă, o pată de culoare în gri-ul cartierului, dovedind că se poate deschide acolo şi altceva, nu doar crâşme ordinare cu votcă Skandic. Şi suntem convinşi că locuitorii cartierului, dar nu numai ei, vor aprecia locul în care au de acum ocazia să petreacă seri plăcute împreună cu prietenii, în condiţii civilizate.


 

Oferta de băuturi alcoolice sau non-alcoolice este impresionantă, la preţuri evident sub cele practicate de localurile de fiţe din zona centrală a oraşului. Cafele şi ceaiuri pentru toate gusturile, fresh din fructe proaspete, numeroase sortimente de tării, vinuri şi bere, dintre care nu pot să lipsească, bineînţeles, whisky-ul irlandez adevărat şi Guiness-ul.
 

 

O surpriză plăcută este prezenţa covrigeilor pe mese, oferite gratuit tuturor clienţilor care pot să ronţăie, astfel, toată seara, lângă un pahar de vorbă cu amicii. Odată cu apropierea Sărbătorilor, mesele sunt împodobite şi cu decoraţiuni specifice, iar de pe ele nu lipsesc nici  bomboanele dulci pentru domnişoare.


 

Orele petrecute la The Irish Pub sunt cu atât mai plăcute cu cât pe cele trei plasme instalate pe pereţi pot fi urmărite meciuri sau programe TV preferate, iar muzica în surdină asigură fundalul sonor potrivit pentru dezbaterea problemelor de căpătâi ale vieţii.


 

Dacă v-am trezit interesul, invitaţi-vă prietenii la The Irish Pub, pe strada Astronauţilor 1A, iar ei vă vor mulţumi pentru iniţiativă. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0744-853222.

10526 vizite
Distribuie pe