Locale Altele
Duminica, 16 Iunie 2024
Dum, 16 Iun 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Apartamente de lux la preţuri rezonabile
SM Online  - Marti, 10 August 2010

Ştim că ai muncit toată viaţa să-şi creşti copiii, să le oferi condiţii de viaţă mai bune decât cele de care tu însuţi ai avut parte, dar crezi că o cutie de chibrituri numită „bloc” din Micro n-şpe reprezintă visul împlinit pentru tine şi pentru copiii tăi? Sau ai renunţat să mai visezi la vreo alternativă, pe motiv că e criză?


 

Nu renunţa! Alternativa există şi acum, într-una dintre cele mai frumoase zone ale oraşului Satu Mare, vis-a-vis de Spitalul Vechi şi de parcul superb din vecinătatea acestei instituţii, într-un complex rezidenţial demn de un centru urban european.
 

 

Casa Medici cuprinde două imobile de locuinţe şi spaţii comerciale S+P+3E construite după un concept arhitectural ce respectă cele mai înalte standarde în domeniu, cu tehnologie şi mână de lucru germană, garanţia calităţii.


 

Odată intrat pe poarta principală acţionată prin telecomandă a complexului, ajungi într-o oază de linişte şi verdeaţă în mijlocul oraşului, iar maşina poţi s-o laşi în parcarea proprie sau în garajul subteran, în siguranţă. 

Cu liftul ajungi la etajul la care ai pus ochii pe apartamentul viselor tale, în care trebuie doar să aduci mobila pe placul tău, fiindcă utilităţile şi finisajele interioare şi exterioare te scutesc de orice alte griji: apă, canalizare, curent, gaz, încălzire cu centrală proprie, izolare termică şi fonică – totul în fiecare apartament predat la cheie.

 

Iar criza poate fi sfidată, cu preţuri pornind de la 899 euro/mp, cu posibilitate de plată în rate cu 25% avans ori, dacă aşa e mai convenabil, spaţiile pot fi închiriate, la preţuri cât se poate de accesibile. Informaţii suplimentare la tel. 0730-975202.Dacă te interesează imobile care pot să-ţi aducă şi profit economic, nu rata şansa excepţională oferită acum de antreprenorii de la Casa Medici: un depozit cu suprafaţa de 2.000 mp, care poate fi transformat şi în hală industrială. Este situat vis-a-vis de Complexul Rachel şi poate fi închiriat la preţul de 3,5 euro/mp/lună.13433 vizite
Distribuie pe