Locale Altele
Joi, 1 Decembrie 2022
Joi, 1 Dec 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Cresc preturile la case!!!
Davilas  - Miercuri, 11 August 2010

Case la 29.000 de euro doar pana la 31 august! De luna viitoare, pretul caselor va creste de la 29.000 la 39.000 de euro in Cartierul Davilas Dorolt.

 

Atipic perioadei pe care o traversam, dar oarecum explicabil, dezvoltatorul imobiliar Davilas anunta cresteri de preturi in Cartierul Davilas Dorolt incepand cu luna septembrie a acestui an.  

 

Explicatia este simpla: la inceputul proiectului (03.08.2009) dezvoltatorul si-a propus ca timp de un an de zile sa mentina preturile caselor la costul de productie, pentru a atrage clienti, urmand ca ulterior acestui termen sa creasca usor pretul acestora.

 

Obiectivul a fost atins si chiar s-au depasit asteptarile,  in sensul ca in mai putin de un an de zile s-au vandut  mai mult de 75%  din casele efectiv construite, in plus s-au incheiat antecontracte de vanzare-cumparare pentru case ce urmeaza a se construi (fenomen mai rar intalnit in ultima vreme  - vanzarea pe proiect, ceea ce inseamna ca raportul calitate-pret al Caselor din Cartierul Davilas a convins).

 

O alta explicatie ar fi cresterea TVA de la 19% la 24%, precum si cresterea preturilor materialelor de constructie, cum ar fi fier-betonul de la 1.8 ron/kg la 2.9 ron/kg, materialele lemnoase cu o crestere de aproape 11% si deja mult trambitatele cresteri pe partea de Termosistem (polisiren, adeziv de polistiren, plasa, respectiv tencuiala nobila) in transe de pana la 30% etc.

 

Atractive chiar si la pret majorat

 

Chiar si cu pretul majorat, Casele din Cartierul Davilas Dorolt  raman foarte atractive, ele concurand la modul serios din punct de vedere al pretului cu apartamentele vechi de doua si trei camere din cartierele Satmarului.

 

Case la pret de apartament

 

Cartierul Davilas este situat in comuna Dorolt, la 5 km de Satu Mare. Casele au o suprafata de 100 mp construiti, la care se adauga 30 mp terase, 5 ari  (500 mp) de teren aferent, sunt construite pe structura clasica, din caramida.

 

La pretul de 29.000 de euro, casele se predau finisate exterior (adica termoizolate cu polistiren de 10 cm, tencuiala nobila in culoare, geamuri si usi de intrare, respectiv usi de iesire pe terasa, profil pvc german in culoare, 5 camere, sticla termoizolanta low-e cu argon) si semifinisate interior (adica instalatiile electrice, sanitare, termice, tencuieli, sape, izolatii de vata minerala, tavane de rigips). Detaliile precum gresia, faianta, culoarea raman la alegerea clientului. Pentru un finisaj la cheie, clientul isi poate aloca un buget cuprins intre 5.000 si maxim 10.000 de euro.  

 

Profit de 10.000 de euro intr-o luna

 

Cei care vor achizitiona o casa pana la sfarsitul lunii august vor economisi 10.000 de euro, facand achizita la vechiul pret. Detaliile privind modalitatile de achizitie pe www.davilasconstruct.ro  sau la tel: 0729-774.499, 0729-774.488.

5178 vizite
Distribuie pe