Locale Altele
Duminica, 4 Iunie 2023
Dum, 4 Iun 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Curtea şi terasa – locurile de joacă pentru cei mari
Gândul  - Joi, 4 Septembrie 2008

Una dintre plăcerile unei lungi zile de vară este distracţia în grădină alături de prieteni. Pentru a crea o atmosferă plăcută şi în exterior, designerii recomandă păstrarea elementelor din interior şi în afara casei, astfel încât trecerea să nu fie bruscă, ci să existe o tranziţie armonioasă dinăuntru afară, inclusiv din punct de vedere coloristic.
 

Iată cum veţi reuşi: alegeţi mobila şi accesoriile în concordanţă cu ce există în interioare, mai ales în living, atât din punct de vedere al materialelor, cât şi al culorilor (specialiştii recomandă nuanţe de alb şi turquoise).

La decorarea mesei, folosiţi piese în aceleaşi nuanţe. De asemenea, pentru a reda senzaţia de spaţiu unei grădini de mici dimensiuni, adăugaţi panouri reflectorizante pentru a vă bucura de cât mai multă lumina naturală şi pentru a face spaţiul să pară mai generos. În fine, aveţi în vedere ca spaţiul sau măcar o parte din el să fie la adăpost, folosind un cort sau umbrele de soare. Dacă spaţiul o permite, creaţi afară o minibucătărie cu o consolă simplă pentru prepararea mâncării.

4926 vizite
Distribuie pe