Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Monica Macovei, primită de protestatari la Satu Mare
Florin Răchitan  - Vineri, 15 Martie 2013

Sosită la puţin timp după ce contracandidatul său, Vasile Blaga, şi-a prezentat moţiunea în faţa delegaţilor PD-L Satu Mare, europarlamentarul Monica Macovei, candidată pentru postul de preşedinte al principalului partid de opoziţie din România, a fost întâmpinată la intrarea în Sala Daemi de un grup de protestatari, membri ai Tineretului Social-Democrat.
 


Pe pancarte se puteau citi mesaje care făceau trimitere la presupusul statut de „om al lui Băsescu”, cu care este catalogată în unele cercuri politice fostul ministru al Justiţiei.

 

Tinerii au demonstrat paşnic şi nu s-au înregistrat incidente, ei chiar dialogând civilizat cu unii membri ai PD-L care au ieşit în faţa sălii unde se desfăşura adunarea delegaţilor, iar Monica Macovei a trecut pe lângă ei fără a le acorda prea multă atenţie.
 

 

În sală, ea şi-a prezentat propria moţiune în faţa unui public ce s-a rărit încet-încet, după 3 ore de şedinţă continuă, având în vedere că aceiaşi oameni îl ascultaseră anterior pe preşedintele interimar al partidului.

 

În discursul ei, Monica Macovei a pus accentul pe necesitatea formării unei opoziţii puternice, cu propriile forţe, şi nu cerşirea vreunui parteneriat cu liberalii, pentru a nu pierde şi mai mult din credibilitatea pe care o mai are PD-L în faţa alegătorilor. Ea a condamnat, de asemenea, „intrarea la guvernare pe uşa din dos” a celor care dezertează din rândurile Partidului Democrat-Liberal şi îşi găsesc refugiu în USL.

1654 vizite
Distribuie pe