Locale Altele
Duminica, 28 Noiembrie 2021
Dum, 28 Nov 2021
Ovidiu Silaghi face mișto de Valer Marian, iar acesta îi dă replica
Florin Răchitan  - Duminica, 14 Aprilie 2013

O frumusețe de război a început între cei care au fost până nu demult co-președinți ai USL Satu Mare și, prin urmare, aliați politici, chiar dacă multă lume știa că nu se înghit unul pe celălalt.

La finalul conferinței de presă a tineretului liberal, deputatul Ovidiu Silaghi a răspuns, la mișto, la invitația senatorului Valer Marian de a susține audiențe pentru sătmăreni și a lăsat să se înțeleagă că-i recomandă un consult psihiatric.

 

El a informat că susține audiențe în fiecare miercuri, între orele 16 – 18 la sediul PNL din Satu Mare, dar se consultă și cu reprezentanții USL în conducerile Primăriei și Consiliului Județean Satu Mare, astfel că se asigură un contact permament cu populația.

 

Continuând apoi într-o notă ironică, Ovidiu Silaghi a declarat că-i va propune colegului său de partid, medicul psihiatru Virgil Enătescu, să susțină nu doar audiențe, dar și consultații, inclusiv pentru demnitarii USL sau ai Opoziției sau “chiar și pentru demnitari independenți”, făcând astfel aluzie la autosuspendarea lui Valer Marian din PSD.

 

Miștocăreala nu s-a oprit aici. Deputatul a anunțat că, dacă tot sunt la modă sondajele de opinie, au făcut și ei unul, din care reiese că primele 7 locuri sunt ocupate de Valer Marian, iar USL e pe locul 8, ceea ce înseamnă că Valer Marian ar câștiga alegerile în toate cele șapte colegii parlamentare din județ, 5 pentru Camera Deputaților și 2 pentru Senat.

 

“Ne-am și gândit împreună cu colegii să ne schimbăm numele în Valer Marian, ca să avem ceva șanse să câștigăm următoarele alegeri” – a încheiat în același stil deputatul Ovidiu Silaghi.

 

Replica senatorului nu a întârziat. La câteva ore după declarațiile de la conferința de presă, am primit la adresa redacției următorul material:

 

În virtutea dreptului la replică, solicit să publicaţi sau să difuzaţi următoarele, referitor la afirmaţiile făcute de distinsul deputat PNL Ovidiu Silaghi în conferinţa de presă susţinută în data de 14 aprilie 2013:

 

Sunt de acord să mă prezint la un control psihiatric la distinsul medic şi academician Virgil Enătescu, cu condiţia să fiu însoţit de deputatul Silaghi şi să accepte şi acesta un astfel de control.

             

Până atunci, îi solicit domnului deputat să-mi răspundă la următoarele întrebări:

 

1. Câţi cetăţeni din judeţul Satu Mare a primit în audienţă de la preluarea mandatului de deputat şi cum a rezolvat problemele invocate de către aceştia? Dacă poate prezenta opiniei publice registrul parlamentar de audienţe, cu consemnările făcute în acest sens?

 

2. Câte şi ce persoane a primit în audienţă în aceeaşi perioadă la Hotelul Radisson din Bucureşti, pentru ce probleme şi cum le-a rezolvat? 

 

3. Pentru ce problemă transfrontalieră a solicitat şi a fost primit în audienţă la o primărie vecină din Ungaria în data de 21.06.2011, în jurul orelor 15.00? Pentru reîmprospătarea memoriei con gelate îi pun la dispoziţie fotografiile anexate”.1278 vizite
Distribuie pe