Locale Altele
Miercuri, 26 Ianuarie 2022
Mie, 26 Ian 2022
Partidul Verde din Satu Mare are o nouă conducere
Veronica Hodas  - Luni, 20 Mai 2013

Partidul Verde a anunțat luni în cadrul unei conferințe de presă faptul că în data de 15 mai au avut loc alegeri în cadrul partidului.

 

Fostul președinte al Partidului Verde Satu Mare, Aurel Ghenceanu, a renunțat la funcția pe care o deținea deoarece preferă ca partidul să fie condus de acum înainte doar de tineret.

 

Astfel, în urma alegerilor, Mihaela Pop a fost desemnată președinte. Aceasta are 29 de ani și este absolventă a Facultății de Relații Internaționale. „Noi, verzii, credem că oricine poate face propriile alegeri. Verzii pun înainte de orice viața oamenilor. Vom încerca o conștientizare a noii generații, vom încerca pe viitor să cooptăm școli în diverse activități. Trebuie să ne apărăm drepturile, să fim egali. Suntem la început de drum, dar sperăm să putem face ceva, de ce nu, ar fi frumos o tabără de mediu cu schimb de experiență” , a declarat noul președinte.

 

Funcțiile de vicepreședinți au fost ocupate de Delia Botârlă și Radu Ioan. Acesta din urmă are 25 de ani, este absolvent al Universității Spiru Haret, profilul jurnalism. „Mă aflu aici ca un ecologist convins. Vom apăra libertățile fundamentale, principiile doctrinare, principiile protecției sociale. Vom face diferite activități pe plan local și nu numai”, a declarat vicepreședintele Radu Ioan.

 

Delia Botârlă are 29 de ani și este absolventa Facultății de Drept, iar din 2 iunie este membru al consiliului juridic.

 

Înființat în anul 2006, la nivelul județului, partidul are 1.500 de membri și 2.000 de simpatizanți și are în continuare ușile deschise pentru doritorii care vor să se înscrie.

 

Tot la nivelul județului, partidul se mândrește cu o funcție de viceprimar și un consilier local la Certeze și un consilier local la Vama.

 

1724 vizite
Distribuie pe