Locale Altele
Miercuri, 27 Octombrie 2021
Mie, 27 Oct 2021
Tinerii social-democraţi au făcut curăţenie la adăpostul de câini
TSD Satu Mare  - Duminica, 6 Octombrie 2013

Organizaţia Municipală Satu Mare a Tineretului Social-Democrat a realizat sâmbătă o acţiune de voluntariat la adăpostul de câini al Asociaţiei Freelife.

 

La acţiune au participat un număr de 25 de membri TSD, care au igienizat şi curăţat spaţiul aferent adăpostului, au vopsit porţile de acces, au tuns iarba şi au pregătit  ţarcurile de câini şi cuştile pentru venirea iernii.


"Este a doua acţiune pe care o desfăşurăm la adăpostul de câini. Am ţinut să facem acţiunea de voluntariat azi întrucât vremea a fost foarte bună. Am promis la începutul săptămânii acesteia că vom ajuta adăpostul de câini cu o acţiune de voluntariat şi iată că ne-am ţinut promisiunea. Pe această cale facem un apel şi  către iubitorii de câini să se implice activ în ajutarea centrului" - a declarat preşedintele Organizaţiei Municipale a TSD, Ionut Bujor.

 

Totodată, acesta a mai precizat ca TSD Satu Mare işi va diversifica activitatea, astfel încât să cuprindă o gamă cât mai largă de acţiuni specifice tineretului. La actiunea de sâmbătă au participat şi preşedintele Organizaţiei Judetene a TSD, Raul Băbţan, precum şi preşedintele Ligii Studenţilor Social-Democraţi, Ioana Bran. 

1001 vizite
Distribuie pe