Locale Altele
Sambata, 19 Iunie 2021
Sam, 19 Iun 2021
Cinci sătmărence la conducerea Femeilor Social-Democrate
OFSD Satu Mare  - Luni, 14 Octombrie 2013

La Iasi a avut loc sambata Conferinta Nationala a Femeilor Social Democrate, cea mai importanta organizatie politica de femei din Romania. Evenimentul a fost prilejuit de alegerea noii structuri de conducere a Organizatiei de Femei a PSD. In functia de presedinte al acestei organizatii a fost reconfirmata Rovana Plumb.

 

Din partea judetului Satu Mare au participat  46 de reprezentante ale organizatiilor de femei a PSD Satu Mare, din care cinci delegate au fost alese membre in Consiliul National al OFSD: dr. Paula Mare, Manuela Rogoz, Aurelia Fedorca, Rodica Maxi si Mirela Suciu.

 

In cadrul conferintei s-au pus bazele transformarii OFSD in forta care schimba conditiile de viata si de munca ale femeii in Romania. Sunt pasi importanti pe care societatea romaneasca trebuie sa-i faca pentru ca femeia in Romania anului 2020 sa aiba drepturi depline, sa fie protejata de orice fel de discriminare de gen, sa se bucure de toate formele de sprijin de care are nevoie pentru a-si sustine simultan cariera si familia, pentru a-si proteja sanatatea si a-si pune in valoare abilitatile pe intreg parcursul vietii.

 

In cuvantul sau, presedintele PSD, Victor Ponta, s-a  aratat pe deplin multumit de intreaga activitate a membrelor OFSD, multumindu-le  pentru toti anii în care au luptat de fiecare dată în prima linie a PSD.

 

În context, primul ministru a precizat că în politică are mai multă încredere în femei decât în bărbati, deoarece “loialitatea, combaterea ideii de trădare, de oportunism“ sunt mai apropiate de ele.

1216 vizite
Distribuie pe