Locale Altele
Vineri, 3 Decembrie 2021
Vin, 3 Dec 2021
Președintele Tineretului PDL le dă replica “dezertorilor”
PD-L Satu Mare  - Joi, 24 Octombrie 2013

Într-un comunicat de presă transmis joi, președintele Organizației Județene de Tineret a Partidului Democrat-Liberal le răspunde foștilor colegi care în seara precedentă și-au anunțat înscrierea în Partidul Mișcarea Populară, aducând și clarificări în legătură cu această manevră politică.

 

Redăm în continuare textul comunicatului :

 

Conducerea OT PDL Satu Mare, prin președintele Adrian Cozma,  regretă plecarea din rândurile PDL a câtorva colegi, membri ai organizației municipale de tineret.

Regretă  mai ales maniera teatrală, de vodevil, prin care sunt aruncate în spațiul public informații neadevărate privind conducerea OT PDL Satu Mare.

Conducerea Tineretului Democrat Liberal este  bine, pe baricade.  Mai dinamică și  mai încrezătoare.

           

Extrem de realiști, încercăm să ,,pătrundem” motivele invocate de prietenii noștri care au ințeles să aleagă politic  o  noua cale,  mai ușoară, alta decât a partidului lor de suflet.

 

Nu-i ușor să mergi mai departe și să construiești, atunci când totul ți-e potrivnic.  Opoziția nu-i ușoară,  dar dă in schimb posibilitatea partidelor de a intra într-un amplu proces curativ, de a selecta și de a se curăța. Nu la putere se călesc și se cern caracterele. 

 

Opțiunea colegilor noștri este una personală și nu avem noi căderea să o comentăm. Le reproșăm cel mult faptul că, de la inalțimea unui procent de 1% al partidului la care tocmai au aterizat, puțină modestie, dar mai ales rigurozitate nu ar strica.

 

Este total falsă ideea lansată în spațiul public că  toată conducerea OT PDL a plecat la un alt partid. În  schimb, este adevărat  că reprezentanta acestui partid în teritoriu încearcă în continuare, așa cum ne-a obișnuit în trecut, să-și construiască imaginea prin dezinformare și minciună, crezând că astfel se face politica.

       

Rămânem în urma acestei intâmplări neplăcute mai motivați, mai ferm angajați pe drumul nostru. Aceasta-i calea, iar prin tot ce întreprinde, Partidul Democrat Liberal rămâne stoic  pe partea bună a baricadei. Este convingerea noastră, a tinerilor implicați  în acest proiect, cât și a multor  români care încă nu au curajul opiniilor. Credem cu tărie  că PDL ramâne partidul tinerilor, al românilor cu drag de muncă, dar mai ales cu drag de țară.

1001 vizite
Distribuie pe