Locale Altele
Duminica, 3 Decembrie 2023
Dum, 3 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Deputatul Octavian Petric aduce bani pentru 4 proiecte importante
Florin Răchitan  - Vineri, 1 Noiembrie 2013

În cadrul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o la sediul Partidului Social-Democrat, deputatul Octavian Petric a anunţat că-i va aduce la Satu Mare, în data de 7 noiembrie, pe toţi membrii Comisiei de Buget-Finanţe a Camerei Deputaţilor, pentru a-i convinge să susţină patru amendamente pe care vrea să le propună la Legea Bugetului României pe anul 2014.

 

Cele patru amendamente se referă la construirea unui sediu nou pentru Primăria Tăşnad, în locul celui prăbuşit în urmă cu câţiva ani, finalizarea lucrărilor la pârtia de la Luna Şes, reabilitarea Drumului Naţional 19 Livada – Negreşti-Oaş – limita cu judeţul Maramureş, precum şi construirea celui de-al treilea pod peste Someş, dar nu cel cuprins în proiectul drumului de centură al Sătmarului, ci podul proiectat încă în mandatul trecut în zona Micro 17.

 

Octavian Petric şi-a exprimat convingerea că vizita în teritoriu a membrilor Comisiei de Buget-Finanţe a Camerei Deputaţilor îi va determina pe aceştia să susţină cele patru amendamente la Legea Bugetului, ce va intra în dezbaterea Parlamentului de la mijlocul lunii noiembrie.

 

Colegii deputatului sătmărean vor vizita Tăşnadul şi Careiul, dar şi zona de agrement de la Luna Şes, ceea ce înseamnă că vor parcurge o bună bucată din distanţă pe Drumul Naţional 19, propus pentru reabilitare şi modernizare. De asemenea, în ziua respectivă vor avea programată la Satu Mare şi o întâlnire cu primari şi oameni de afaceri din judeţ.

1444 vizite
Distribuie pe