Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Membrii PMP donează sânge și fac cadouri de Sf. Nicolae
Partidul Mișcarea Populară Satu Mare  - Sambata, 30 Noiembrie 2013

Organizatia Municipala a Partidului Miscarea Populara Satu Mare a desfasurat vineri seara, impreuna cu membrii din celelalte birouri de conducere, simultan, doua ample actiuni, efectuate intr-unul din cele mai aglomerate locuri din Satu Mare.


 

Ei au distribuit cetatenilor foi volante de promovare a Partidului Miscarea Populara și au  demarat actiunea “O picatura de sange in plus, o sansa in plus!“, prin distribuirea de foi volante in care i-au invitat pe sătmăreni să doneze sange semenilor nostri aflati in suferinta.


 

In cadrul celei de a doua actiuni, membrii PMP se vor prezenta în data de 4 decembrie la Centrul Judetean de Transfuzii, pentru a dona sange, pe baza de voluntariat.


 

De asemenea, de comun acord au hotărât ca toti membrii din conducerea PMP care au donat sange să ofere tichetele de masa  primite conform legii unor copii cu starea materiala precară, din dorinta ca Sfantul Nicolae sa le faca si lor o surpriza.


           

Cu aceasta ocazie PMP face apel si la alti doritori de a face bine, sa vina alaturi de ei în data de 4 decembrie, pentru a da o sansa in plus celor care asteapta cu speranta picaturile de sange.


1142 vizite
Distribuie pe