Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
La Satu Mare s-a înfiinţat Liga Elevilor Social-Democraţi
TSD Satu Mare  - Sambata, 22 Februarie 2014

La sediul Partidului Social Democrat Satu Mare a avut loc vineri constituirea Ligii Elevilor Social-Democrati, in prezenta presedintelui Organizaţiei Judeţene a Tineretului Social Democrat, Raul Babtan, a omologului său de la municipiu, Bujor Ionut, a secretarului TSD, Groza Catalin si a presedintilor de organizatii din judet.

„În calitate de presedinte al TSD Satu Mare, impreuna cu colegii mei de la tineret am tinut sa constituim Liga Elevilor Social Democraţi, din nevoia de a apăra interesele elevilor, pe care îi vom sprijini în permanenţă. Nădejdea de a deveni mai buni stă în cei care se află acum în băncile şcolii, iar noi, Tineretul Social Democrat din Satu Mare, ne dorim ca prin intermediul acestei ligi elevii satmareni să îşi facă auzite ideile si sa le punem in practica împreună cu ei” - a precizat presedintele TSD Satu Mare, Raul Babtan.

Noul presedinte ales al LESD Satu Mare, Tudor Teusan, elev al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", a dorit sa le transmita noilor sai colegi un mesaj de mobilizare, de unitate, de prietenie si faptul ca isi propune in viitorul apropiat sa atraga cati mai multi membri, pentru a identifica si rezolva problemele cu care se confrunta elevii.

De asemenea presedintele Organizatiei Municipale a TSD, Ionut Bujor, a tinut sa aminteasca faptul ca unitatea trebuie sa fie lucrul cel mai important si piatra de temelie in cadrul LESD. Tineretul nu este numai viitorul unei tari, ci si prezentul acesteia.

La sedinta de constituire a LESD au participat un numar de 67 de elevi din intreg judetul Satu Mare.

1270 vizite
Distribuie pe