Locale Altele
Duminica, 24 Octombrie 2021
Dum, 24 Oct 2021
Campanie electorală PSD în Micro 16
PSD Satu Mare  - Marti, 13 Mai 2014

Membrii PSD s-au intalnit luni cu locuitorii din cartierul Micro16 din Satu Mare. Viceprimarul municipiului, dr. Radu Roca, impreuna cu cativa consilieri locali, au ascultat doleantele cetatenilor.

Oamenii in varsta, bunicii, mamicile si copiii iesiti in parc la relaxare au apreciat modificarile aduse in cartier, au felicitat conducerea municipiului pentru fapul ca s-au luat masuri de imbunatatire a conditiilor de viață in Micro 16, totodata solicitand montarea de bancute, de cosuri de gunoi, dar si amenajarea unei trecerea de pietoni in zona Parcul Linistii.

”De la parcari aerisite si bine conturate, la asfaltarea trotuarelor, pana la montarea in parcurile de joaca a mobilierului aferent, cat si finalizarea iluminatului public in parcari, Micro 16 arata bine” - a declarat viceprimarul municipiului, dr. Radu Roca.

La actiune au mai participat Claudiu Mondici, inspector general adjunct la  Inspectoratul Scolar Judetean Satu Mare, Ionut Bujor, presedinte al Organizatiei Municipale de Tineret a PSD, directori ai unor institutii din municipiu si Organizatia Municipala a Femeilor Social-Democrate din Satu Mare.

Printre discutii, pareri si opinii, membrii PSD au impartit materiale electorale, indemnand astfel cetatenii sa se prezinte la vot pe 25 mai.

1164 vizite
Distribuie pe