Locale Altele
Sambata, 28 Ianuarie 2023
Sam, 28 Ian 2023
Caravana PSD, primită cu simpatie în Oaş şi Codru
PSD Satu Mare  - Marti, 14 Octombrie 2014

Echipa de campanie a PSD Satu Mare a făcut azi un tur de forţă întâlnindu-se cu cetăţenii în târgul din Livada, din mai multe localităţi din zona Oaşului, precum şi din comuna Homoroade, fiind primită cu simpatie de aceştia.

Cu această ocazie, membrii staff-ului de campanie au împărţit pliante şi au transmis mesajul şi obiectivele electorale ale candidatului Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la Preşedinţia României, Victor Ponta. 

Totodată, cetăţenilor li s-a spus că în calitatea sa de prim-ministru, Victor Ponta a reîntregit salariile şi pensiile tăiate de guvernările anterioare şi a dus o politică sănătoasă de dezvoltare a economiei naţionale.

Atât oşenii cât şi codrenii au fost îndemnaţi de membrii Caravanei PSD să se prezinte pe data de 2 noiembrie la urne şi să voteze candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, la alegerile prezidenţiale.

Cetăţenii întâlniţi de echipa de campanie a PSD au promis că se vor prezenta la urne în ziua alegerilor şi că vor vota în aşa fel încât lucrurile bune începute de Guvernul Ponta, care a dus la ridicarea nivelului de trai a populaţiei, să continue

1012 vizite
Distribuie pe