Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Sătmarul vrea să uite amarul tiraniei lui Băsescu
PLR Satu Mare  - Sambata, 18 Octombrie 2014

Sătmărenii care s-au aflat sâmbătă, 18 octombrie, dis de dimineață în Piața Mare, Piața Mică și Piața Someș au avut surpriza să fie abordați de echipa de campanie electorală a lui Călin Popescu Tăriceanu.

Neobosit, ca de obicei, președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, a purtat un fructuos dialog cu oamenii aflați în piață, explicându-le importanța participării la vot, dar și cea a alegerii unui candidat de dreapta, așa cum este Călin Popescu Tăriceanu.

Sătmărenii au spus că în vremea guvernării Tăriceanu, poporul a simțit că lucrurile au început să meargă mai bine, iar traiul a fost unul îndestulător.

Ei au mai adăugat că toate relele care au urmat apoi s-au tras de la Traian Băsescu și de la PD-L, un partid care iată că a acaparat ce a mai rămas din vechiul PNL, confiscându-i acestuia până și numele, dar nu și structurile care, în marea lor majoritatate, de la Satu Mare și până la Constanța, s-au alăturat cu entuziasm și speranță Partidului Liberal Reformator al lui Călin Popescu Tăriceanu, singurul care duce mai departe adevărata tradiție liberală din România.

Un domn aflat la cumpărături a mărturisit că are 54 de ani și este profesor de fizică, asemeni lui Klaus Iohannis, dar cu toate sforțările de o viață și economiile la sânge nu a reușit să-și achiziționeze decât un modest apartament cu două camere, în Cartierul 14 Mai. Profesorul a mai spus că este imposibil ca un profesor, un bugetar la urma urmei, să poată achiziționa prin munca sa șase case.

Atmosfera a fost una optimistă, mulți dintre cei aflați în piață declarând că Tăriceanu este soluția cea mai bună pentru Palatul Cotroceni.

1018 vizite
Distribuie pe