Locale Altele
Duminica, 9 Mai 2021
Dum, 9 Mai 2021
Campanie electorală PSD la târgurile din Botiz și Tarna Mare
PSD Satu Mare  - Duminica, 19 Octombrie 2014

In acest sfarsit de saptamana, echipa decampanie a PSD, impreuna cu presedintele OFSD Satu Mare, Paula Mare, și inspectorul general scolar Claudiu Mondici s-au aflat in mijlocul alegatorilor din targurile din comunele Tarna Mare si Botiz.

S-au purtat discutii cu cetatenii despre problemele pe care le intampina, despre masurile luate de Guvernul Ponta pentru a veni in sprijinul fermierilor prin  cresterea subventiilor la hectar, de la 139 de euro in 2013, la 159 de euro in 2014, prin  despagubirile acordate pentru fermierii afectati de seceta din 2012, plata subventiilor din agricultura blocate de guvernarea PDL, scutirea de la plata impozitului pe venitul agricol a fermierilor care au suferit pierderi din cauza calamitatilor din 2013.

Toate aceste masuri sunt argumente puternice in fata alegatorilor ca aceştia să voteze candidatul Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la preşedinţia României, Victor Ponta.

Primul Ministru Victor Ponta s-a ingrijit de toate domeniile, nu doar de fermieri, asta pentru ca economia Romaniei sa evolueze. In anul 2013 Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, cu 3,5% mai mult peste estimarile FMI, consumul si investitiile straine au crescut cu peste 20% fata de 2012.

933 vizite
Distribuie pe