Locale Altele
Marti, 27 Septembrie 2022
Marti, 27 Sept 2022
Echipa de campanie PSD a fost la târgul din Bixad
PSD Satu Mare  - Miercuri, 29 Octombrie 2014

Mai sunt doar câteva zile, iar campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din data de 2 noiembrie 2014, se va încheia.

Ultima săptămână este una fără răgaz pentru echipa de campanie a lui Victor Ponta. Miercuri, 29 octombrie, staff-ul de campanie a ajuns la târgul din Bixad, acolo unde s-au întâlnit cu oamenii și au stat de vorbă cu ei.  Cetățenii au primit din partea social democraților platforma candidatului Alianței Electorale PSD-UNPR-PC,  la Președinția României, Victor  Ponta. S-au împărțit materiale electorale și i-au îndemnat pe cetățeni să se prezinte în data de 2 noiembrie la urne și să voteze Victor Ponta, poziția 4 pe buletinele de vot.

Mesajul transmis a fost următorul: „Victor Ponta susține dezvoltarea în mediul rural. Se semnează proiecte cu fonduri europene pentru grădinițe, canalizare, drumuri și sănătate. Modernizarea mediului rural este extrem de importantă. “

Toți membrii staff-ului de campanie PSD s-au declarat încântați de primirea buna de care au avut parte în Bixad și de faptul că mulți alegători și-au manifestat intenția de a participa la vot și de a pune ștampila pe „cei trei trandafiri”.
1090 vizite
Distribuie pe