Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
Tinerii satmareni au votat pentru Romania a lucrului bine facut
ACL Satu Mare  - Luni, 3 Noiembrie 2014

Multumesc satmarenilor, dar mai ales tinerilor care au inteles, prin prezenta lor la vot, responsabilitatea conferita de acest drept, castigat cu atatea  sacrificii. Tinerii au inteles primii ca România trebuie sa intre in normalitate si ca aceasta stare  poate fi garantata doar prin castigarea alegerilor de catre candidatul ACL, Klaus Iohannis.

Doar un  presedinte serios, competent si care sustine valorile europene poate moderniza statul si duce Romania spre Vestul civilizat. Cu totii ne dorim o tara europeana, locuri de munca, invatamant de calitate, sanatate si, nu in ultimul rand, respect din partea institutiilor statului.

Victor Ponta a demonstrat ca poate sa ne uneasca, cel mult, in saracie si umilinta pentru ca respectul  si bunastarea sunt doar pentru  baroni si apropiatii lui: rude, prieteni, lideri de partid.  Este evident ca tinerii nu mai cred în minciunile lui Ponta. 

Desi n-am impartit 1.000 de carnete de partid, tinerii din ACL au facut campanie din inima, entuziasti si  increzatori. Am facut o campanie civilizata, cu bun simt, iar rezultatul obtinut ne confera mai multa determinare.

Vremea populismului, a promisiunilor si a minciunilor apune incet, dar sigur. Dovada cea mai graitoarea este esecul lui Ponta in Satu Mare. Nici vizitele dese cu ocazia inaugurarilor investitiilor lui Boc, nici trambitarea obositoare a unor mult visate  investitii pentru Satmar nu i-au mai garantat lui Ponta succesul la urne.

Putem spune ca, scarbiti de demagogie si minciuna, prin votul lor negativ, negrestenii i-au retras proaspatului ,,cetatean de onoare” distinctia conferita cu putin timp in urma. Satmarenii au votat  Klaus Iohannis, candidatul Dreptei  unite, imuni la pomeni electorale, insensibili la promisiuni, puternici in fata amenintarilor PSD-iste.

Satmarenii au dovedit prin votul lor ca isi doresc o altfel de  Romanie si un altfel de viitor. Votandu-l pe Klaus Iohannis avem garantia unui presedinte onest si dedicat total proiectelor care vizeaza viitorul modern al Romaniei. Haideti sa scoatem Satmarul din baia rosie in care se zbate si sa-i dam o sansa la modernizare si dezvoltare. Haideti sa votam pentru Klaus Iohannis si pentru lucrurile bine facute!

Adrian COZMA

Presedinte Tineret ACL 

840 vizite
Distribuie pe