Locale Altele
Duminica, 3 Decembrie 2023
Dum, 3 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Octavian Petric: „Toate cele 4 obiective sunt în curs de finalizare”
Florin Răchitan  - Vineri, 5 Iunie 2015

În cadrul conferinţei de presă pe care a susţinut-o împreună cu primarul Dorel Coica, deputatul PSD ales în Colegiul 3, Octavian Petric, a făcut un scurt bilanţ al promisiunilor onorate în aceşti trei ani de mandat, în care l-a sprijinit întotdeauna pe edilul-şef sătmărean, de fiecare dată când acesta se deplasa la Bucureşti pentru a rezolva diverse finanţări pentru proiecte locale.

„Poate vă amintiţi, la începutul anului 2013 am adus în judeţul Satu Mare întreaga Comisie de Buget-Finanţe a Camerei Deputaţilor, din care fac parte şi eu. Atunci am stabilit patru obiective majore pentru judeţul Satu Mare, pentru care am făcut mereu lobby pe lângă colegii mei din comisie şi pe la ministere: 1. Drumul Judeţean 19 între Livada şi Negreşti-Oaş, care a şi fost reabilitat complet în cursul anului 2014; 2. Staţiunea Luna Şes, investiţie care se află în faza finală; 3. construirea unui sediu nou pentru Primăria Tăşnad, proiect aflat deja în stare de execuţie şi sperăm că până la sfârşitul acestui an vom inaugura clădirea; 4. cel de-al treilea pod peste Someş la Satu Mare, proiect care tocmai a fost demarat în urma aprobării unei finanţări de început, de 2 milioane de lei, de la Guvernul României” – a declarat Octavian Petric.

El s-a declarat mulţumit de stadiul în care se află proiectele care au fost prioritare pentru el, în calitate de reprezentant al sătmărenilor în Parlament, şi şi-a exprimat convingerea că, după stabilirea câştigătoarei licitaţiei în acest an, deja în primăvara anului viitor vor putea începe lucrările de construcţie la podul peste Someş, cu fonduri asigurate în continuare de Guvern.

1412 vizite
Distribuie pe