Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
Elevii social-democraţi sătmăreni, la Consiliul Național al LESD
PSD Satu Mare  - Luni, 7 Septembrie 2015

La doar două săptămâni de la înființarea Biroului Permanent Național al Ligii Elevilor Social Democrați, aceștia se vor reuni luni, 7 septembrie, în cadrul primului Consiliu Național al LESD România, ce va avea loc la Palatul Parlamentului.

Peste 40 de delegați ai organizațiilor teritoriale vor fi prezenți la întâlnirea de luni seară de la Palatul Parlamentului, avându-l în prim plan pe Mihai Sturzu, președinte TSD România, cel care a reprezentat un factor decisiv în demersul elevilor social-democrați de a înființa o structură centrală.

De apreciat este efortul celor de la Arad și Satu Mare, care vor trimite opt, respectiv șase delegați, de la distanțe de peste 550 km.

Pe ordinea de zi a ședinței se află, printre altele, elaborarea unui calendar comun de activități sociale a tuturor organizațiilor, precum și dezbateri despre noi proiecte de lege care să vină în ajutorul elevilor.

Președintele ligii elevilor Social democrați sătmăreni, Sebastian Moiş va candida pentru o funcţie de vicepreședinte la nivel național.

Delegația sătmăreană a elevilor va fi condusă de președintele TSD Satu Mare, Raul Băbțan şi președintele LESD SM, Sebastian Moiş. 

1035 vizite
Distribuie pe