Locale Altele
Vineri, 1 Decembrie 2023
Vin, 1 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Alegeri pentru preşedinţia PSD
Florin Răchitan  - Duminica, 11 Octombrie 2015

Mai mult de 8.500 membri ai Partidului Social-Democrat din judeţul Satu Mare sunt aşteptaţi duminică în faţa urnelor, în secţii de votare amenajate la sediile organizaţiilor locale ale acestei formaţiuni politice, pentru a-şi alege noul preşedinte la nivel naţional.

Este pentru prima dată când un partid politic își alege liderul național prin votul direct al tuturor membrilor săi.

Singurul candidat pentru această funcţie este Liviu Dragnea, astfel că scrutinul de azi e un fel de referendum, în care membrii partidului îşi dau acordul sau nu ca acesta să-i conducă în următorul mandat.

„Într-adevăr, pentru prima dată se va vota direct, de către toți membrii, din întreaga țară, implicit și din Satu Mare. Vor participa toţi membrii noştri de partid. Seamănă foarte mult cu alegerile pentru președinte” - a declarat preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, după ce a votat la sediul Organizaţiei Judeţene a PSD.

De-altfel conducerea sătmăreană a partidului a fost printre primele din ţară care l-a asigurat pe Liviu Dragnea de „susţinere necondiţionată” pentru funcţia de preşedinte şi şi-a îndemnat membrii să voteze în acest spirit.

1892 vizite
Distribuie pe