Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Co-preşedintele PNL Satu Mare, Petre Mureşan, şi-a dat demisia
Florin Răchitan  - Miercuri, 21 Octombrie 2015

Co-preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Naţional Liberal, Petre Mureşan, şi-a dat demisia din această funcţie politică, rămânând simplu membru al acestui partid.

El şi-a anunţat demisia marţi seara, într-o şedinţă de partid, iar miercuri dimineaţa aceasta a fost trimisă Biroului Permanent Naţional.

Petre Mureşan şi-a motivat decizia prin dorinţa de a se ocupa mai mult de familie şi afaceri.

„Motivele sunt personale. Urmează o perioadă grea din punct de vedere al activităţii politice, iar eu am luat decizia să mă implic mai puţin în politică şi mai mult în firmele pe care le deţin şi în viaţa de familie. De luni de zile intenţionez să-mi dau demisia, conducerea partidului a fost anunţată. Rămân în continuare alături de partid, nu plec la alte partide, sunt alături de colegi, dar nu în calitate de co-preşedinte” - a declarat Petre Mureşan.

Potrivit unor surse din cadrul PNL, joi va fi numit un co-preşedinte interimar, care va supraveghea procedurile de desemnare a candidaţilor acestei formaţiuni politice la alegerile locale de anul viitor, alături de celălalt co-preşedinte, Romeo Nicoară.

1372 vizite
Distribuie pe