Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Iuliu Ilyes candidează la Primărie. La Vetiş.
Florin Răchitan  - Miercuri, 6 Aprilie 2016

Fostul primar al municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, a confirmat miercuri informaţiile care circulau deja de o vreme în mediul politic sătmărean despre intenţia sa de a candida pentru funcţia de primar al comunei Vetiş, unde-şi are domiciliul în prezent.

Anunţul l-a făcut el însuşi pe pagina de Facebook creată special pentru a-şi prezenta oferta electorală. Publicăm integral textul postat de Iuliu Ilyes:

În primăvara anului 2015, după 58 de ani petrecuți la Satu Mare, ne-am decis împreună cu soția mea să ne mutăm la Vetiș, unde avem o casă și o mică grădină din anul 1993.

Pentru că primarul Juhász Lajos, după 3 mandate, nu a mai dorit să continue activitatea în fruntea comunei, organizațiile UDMR locale m-au convins că ar fi bine să candidez eu pentru conducerea comunei.

Decizia pe care am luat-o mi-am bazat-o pe :
- Intenția ca, odată cu stabilirea mea definitivă în Vetiș să iau parte activă la viața socială, culturală și administrativă a comunei;
- Solicitarea și propunerea celor două organizații din Vetiș și din Oar;
- Necesitatea și obligația de a promova sau continua proiectele de dezvoltare și investițiile inițiate, discutate și analizate de noi în această perioadă;
- Experiența de 20 de ani petrecuți în administrația publică locală a municipiului Satu Mare, ca și consilier timp de un mandat, viceprimar timp de două mandate și primar timp de două mandate;
- Experiența de 4 ani ca și vicepreședinte executiv pe problemele de administrație locală a UDMR, calitate în care am putut cunoaște activitatea, experiența, problemele a peste 150 de unități administrativ-teritoriale.

Tags: iuliu ilyes  candidat  primarie  vetis  
1382 vizite
Distribuie pe