Locale Altele
Sambata, 3 Decembrie 2022
Sam, 3 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Ștef și-a depus candidatura pentru Primăria Satu Mare
Florin Răchitan  - Duminica, 24 Aprilie 2016

Însoțit de președintele Organizației Județene ALDE, Ovidiu Silaghi, și candidații pentru Consiliul Local Satu Mare, președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, și-a depus duminică la Biroul Electoral de Circumscripție nr.1 dosarul de candidat pentru Primăria Municipiului Satu Mare, precum și lista de candidați ai partidului pentru forul decizional al orașului.

”Municipiul Satu Mare are nevoie de un primar care trebuie să fie în primul rând sătmărean și pe picioarele sale. Trebuie cu adevărat să ne prezinte că are experiență, că este bun gospodar și că se va putea ocupa de destinele municipiului Satu Mare. Eu de fiecare dată am spus ce gândesc și pe urmă chiar am făcut ceea ce am spus. Cred că sătmărenii s-au convins de acest lucru și în momentul de față, cu echipa care este alături de mine, chiar putem să ne ocupăm de fiecare domeniu, de toate problemele cu care se confruntă municipiul Satu Mare. 

Avem experiență administrativă și fiecare dintre colegii mei au experiență pe domeniile de activitate pe care le vor reprezenta atât în viața de zi cu zi, cât și în Consiliul Local. Municipiul Satu Mare are nevoie de un primar care să-i reprezinte pe toți sătmărenii, nu trebuie să fie mai român, nu trebuie să fie mai maghiar, nu trebuie să fie mai șvab sau să fie un foarte bun reprezentant al unei etnii conlocuitoare. Trebuie să fie reprezentantul tuturor sătmărenilor, să-i cunoască și să le înțeleagă doleanțele” - a declarat Adrian Ștef la ieșirea din sediul BEC.

Pe locurile considerate a fi eligibile de pe lista de candidați pentru Consiliul Local sunt atât membri vechi ai ALDE, precum Marcela Papici sau Anna Maria Marușca, cât și surprize precum doctorul Cosmin Rațiu sau tânărul Mihai Huzău, amândoi membri ai PNL până în urmă cu câteva zile, dar și câteva nume respectabile precum profesorul Teodor Curpaș sau colonelul (r) Gheorghe Strâmb.

Tags: adrian stef  candidatura  primarie  satu mare  
1867 vizite
Distribuie pe
Stefan
Are o echipa puternica, de ceilalti ce se mai aude? mai fac ceva?
2016-04-24 21:33:36