Locale Altele
Marti, 17 Mai 2022
Marti, 17 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Surpriză!!! Doctorul Cosmin Rațiu candidează pe lista ALDE!
Florin Răchitan  - Duminica, 24 Aprilie 2016

Cunoscut ca fiind cel mai vocal opozant al primarului Dorel Coica în Consiliul Local Satu Mare, fostul prim-vicepreședinte al PNL Satu Mare, doctorul Cosmin Rațiu, a apărut duminică pe lista candidaților ALDE pentru un nou mandat în forul decizional al Sătmarului.

În cadrul unei conferințe de presă, el și-a explicat alegerea, care plutea oarecum în aer încă de săptămâna trecută, când a susținut o conferință de presă în care a dezvăluit conflictele interne ce macină organizația locală a Partidului Național Liberal.

 “Am renunţat la haos, degringoladă, la lipsa de disciplină, la lipsă de respect şi am ales ordine, disciplină, seriozitate, încredere. Probabil avem în faţă viitorul primar al municipiului Satu Mare. Tot ceea ce ţine de mine, de priceperea mea, atât în domeniul medical, în domeniul administrativ, business, va fi direcţionat în această perioadă către sătmăreni şi către obţinerea unui număr mare de consilieri şi obţinerea funcţiei de primar de către Adrian Ştef” - a declarat Cosmin Raţiu.

El a precizat că a ales colaborarea cu Adrian Ştef deoarece are convingerea că va sprijini proiectele pentru care luptă de mai mulţi ani.

“Decizia pe care am luat-o, de a accepta o colaborare şi o conlucrare, a fost modul de abordare a sătmărenilor. Cu doamna Marcela Papci am avut o conlucrare foarte bună în Consiliul Local, am avut proiecte comune, acele proiecte cu cabinetele medicale şcolare care nu au fost realizate, deşi primarul în funcţie este medic. Am avut proiectele cu acea clinică medicală socială care să se adreseze persoanelor cu venituri medii şi mici, adică să avem un punct în care sătmărenii să fie înscrişi pe o listă a medicilor de familie și să beneficieze de analize gratuite atât din partea medicilor de familie, cât şi din partea specialiştilor. Este un proiect la care eu ţin mult şi sunt convins că în momentul în care Adrian Ştef va deveni primarul municipiului Satu Mare va sprijini aceste proiecte. Punctual, în timpul campaniei vom dezvolta tot ce ţine de proiectele noastre în domeniul medical şi pe domeniul social” – a încheiat Cosmin Raţiu.

Tags: cosmin ratiu  candidat  alde  consiliu  local  satu mare  
1684 vizite
Distribuie pe
Stefan
Tin si eu minte ca avea acel proiect si nu s-a facut nimic. Ma gandesc CA COICA nu a avut nimic de castigat din asta si a refuzat sa faca ceva. De fapt, COICA nu a facut nimic, scuze :)
2016-04-24 21:36:46