Locale Altele
Marti, 17 Mai 2022
Marti, 17 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Lista candidaților PSD pentru Consiliul Județean Satu Mare
Florin Răchitan  - Luni, 25 Aprilie 2016

Președintele Organizației Județene Satu Mare a Partidului Social-Democrat, Octavian Petric, însoțit de liderul de la municipiu, Dorel Coica, și candidații acestei formațiuni politice a depus luni la Biroul Electoral Județean lista candidaților pentru Consiliul Județean Satu Mare.

Așa cum anunțase dinainte, primul loc este ocupat, conform cutumei, chiar de liderul județean Octavian Petric, iar pe următoarele locuri eligibile sunt oameni aleși prin vot secret în cadrul Biroului Permanent Județean al partidului și care au demonstrat deja în domeniile lor de activitate.

“Am în jurul meu o echipă de oameni serioşi, oameni cu care am să constitui o echipă puternică de consilieri judeţeni, oameni care acoperă mai multe domenii: învăţământ, oameni de afaceri, profesori, jurişti. Cred că Satu Mare are nevoie de o echipă bine pregătită, judeţul Satu Mare are nevoie de investiţii mai multe, un judeţ nu se poate dezvolta economic dacă nu are o infrastructură. După cum aţi  văzut în ultima perioadă, infrastructura judeţului Satu Mare a lăsat de dorit, apoi avem alte probleme când vorbim de modernizarea şi dezvoltarea judeţului. La modernizare vorbim despre utilităţi, avem foarte multe localităţi care nu au apă, canalizare, nu au gaz, ce să mai vorbim de infrastructura de care am vorbit înainte? Cred că cu această echipă să reuşim să aducem un plus judeţului şi să venim cu proiecte ferme şi cu oameni care să demonstreze că pot şi la Consiliul Judeţean cum a reuşit să-şi demonstreze abilităţile fiecare la locul de unde vine. Nu este atât de important aparatul, cât preşedintele Consiliului Judeţean, un preşedinte dacă vrea să aibă activitate trebuie să ştie ce să ceară de la angajaţii Consiliului Judeţean şi cred că de asta are nevoie de judeţul Satu Mare” - a  declarat liderul județean Octavian Petric.

La rândul lui, primarul Dorel Coica a afirmat că a venit să-și susțină colegii de la județ, deoarece este convins că aceștia vor primi multe voturi și din municipiul Satu Mare.

Lista candidaților PSD pentru Consiliul Judeţean Satu Mare:

            1. Petric Octavian

            2. Pașca Vasile

            3. Ciocan Vasile

            4. Marincaș Gheorghe

            5. Buzgău Oliviu

            6. Ardelean Ciprian

            7. Ardelean Simion

            8. Horvat Alexandru

            9. Ciocan Gheorghe

           10. Maxi Rodica

           11. Pop Ioan

           12. Avorniciți Nicolae

           13. Frencz Constantin

           14. Ciupac Ioan

           15. Todea Carmen

           16. Sumlaș Silviu

           17. Cristea Radu

           18. Bran Ioana

           19. Stan Sergiu

           20. Mitrașca Vasile

Tags: lista  candidati  psd  consiliu  judetean  
3103 vizite
Distribuie pe