Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Meleșcanu crede că ALDE va obține victorie istorică
Florin Răchitan  - Sambata, 21 Mai 2016

Vicepreședintele național al Alianței Liberalilor și Democraților Europeni, Teodor Meleșcanu, efectuează în acest week-end o vizită în județul Satu Mare, cu scopul de a susține candidații acestei formațiuni politice la alegerile locale din 5 iunie.

În urma întâlnirilor pe care le-a avut cu alegătorii, a ajuns la concluzia că aceștia sunt bine văzuți de sătmăreni, iar candidatul la Primăria Satu Mare, Adrian Ștef, este popular chiar și în rândul electoratului maghiar.

În cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o sâmbătă după-amiază, Teodor Meleșcanu și-a exprimat convingerea că ALDE Satu Mare va obține o victorie istorică prin candidații săi.

“Impresia pe care am desprins-o este foarte clară, există un interes şi un sprijin solid pentru candidatura domnului Adrian Ştef la Primărie. Din punctul meu de vedere, campania s-a desfăşurat într-un ritm şi cu funcţionalităţi foarte eficiente. Doresc să spun că la nivelul conducerii ALDE există un sprijin ferm pentru eforturile pe care le face organizaţia din Satu Mare în vederea obţinerii unui scor bun la alegerile electorale. Ceea ce am văzut până acum este că organizaţia este extrem de hotărâtă să obţină o victorie istorică în alegerile de la Satu Mare şi că maximum ce putem noi face este să nu-i împiedicăm“ - a declarat vicepreședintele ALDE.

El este de părere că realizările de până acum la conducerea Consiliului Județean reprezintă principalele atuuri ale lui Adrian Ștef în lupta electorală pentru Primăria Satu Mare.

“Este foarte clar că despre Adrian Ştef nu vorbim doar din punct de vedere al unor promisiuni, ci din punct de vedere a ceea ce a realizat, ceea ce ne dă garanţia că dacă îşi propune să facă ceva, va reuşi şi în viitor“ - a completat Teodor Meleșcanu.

La rândul lui, Adrian Ștef a anunțat că perspectivele sunt din ce în ce mai optimiste în legătură cu șansele sale de a câștiga la alegerile din 5 iunie.

“Toată organizaţia este pregătită de luptă, suntem mobilizaţi. Avem un obiectiv clar în care noi nici nu ne gândim să nu fie cel puţin 9-10 primari la nivel de județ. Totodată, noi ne-am propus foarte clar şi o repet: nu sunt iepurele nimănui, nu jucăm un teatru cu această candidatură. Noi candidăm să câştigăm Primăria municipiului Satu Mare. Cu toate că am pornit poate de pe poziţia celui care nu are şanse, să ştiţi că au apărut nişte schimbări extrem de interesante, este o emulaţie, vin oamenii către noi. Acest lucru se va vedea şi în perioada următoare. Noi am văzut cum s-au schimbat lucrurile de la o săptămână la alta“ – a încheiat Adrian Ștef.

Tags: melescanu  conferinta  satu mare  sanse  alde  
2646 vizite
Distribuie pe