Locale Altele
Luni, 26 Februarie 2024
Luni, 26 Feb 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
E vorba despre TINERET! E Vorba despre SATU MARE!
ALDE Satu Mare  - Joi, 26 Mai 2016
LOCURI DE MUNCĂ PENTRU TINERET LA SATU MARECrearea Incubatoarelor de Afaceri menite să stimuleze și să susțină spiritul antreprenorial în rândul tinerilor. Incubatoarele oferă tinerilor sprijinul logistic necesar demarării activității și totodată un mediu prielnic dezvoltării afacerilor. Toate acestea au rolul de a susţine dezvoltarea firmelor, astfel încât aceastea să poată ajunge la un nivel de stabilitate și autonomie care să le permită părăsirea Incubatorului și funcționarea pe cont propriu, cu șanse crescute de a face față mediului concurențial și de a supraviețui pe termen lung.

EDUCAȚIE

Consiliere în alegerea unei meserii potrivite pentru tinerii sătmăreni în momentul în care iși termină studiile. Testele de orientare vocațională realizate de către Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare să fie obligatorii.

De asemenea propunem întâlniri cu reprezentanți ai diferitelor meserii sau specialiști din diverse domenii care vor prezenta efectiv avantajele și dezavantajele fiecărei meserii. Astfel reușim să oferim tinerilor informații concrete pentru alegerea unei meserii potrivite pentru ei, atât din punct de vedere al competenței acestora cât și la nivel practic. 

SPORT

Dezvoltarea sportului de masă – implicarea profesorilor de educație fizică de la unitățile de învățământ

Dezvoltarea sportului de performanță și diversificarea ramurilor de sport din cadrul CSM

Susținerea sportivilor cu rezultate excepționale

Dezvoltarea infrastructurii sportive (modernizare și construire de baze sportive)

Campionate sportive interșcolare pe diverse sporturi, organizate trimestrial, într-un cadru instituționalizat, pe două categorii: gimnaziu și liceu. Scopul este acela de a stimula competitivitatea, de a încuraja practicarea sportului în rândul tinerilor și de a promova un stil de viață sănătos.

DIVERTISMENT

Parcul Tineretului - cadru pentru organizarea evenimentelor pentru tineret, zonă de camping și divertisment. Asigurarea de suport organizatorilor de evenimente pentru a crea oportunități de distracție tinerilor din Satu Mare.

Skate Park profesionist, potrivit pentru organizarea de competiții și evenimente de skateboard, BMX și role.

 

Tags: program  tineret  alde  
1465 vizite
Distribuie pe
adrian
o echipa minunata
2016-05-26 21:18:04