Locale Altele
Miercuri, 18 Mai 2022
Mie, 18 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ludovic Orban, în vizită „de însufleţire” la liberalii sătmăreni
Florin Răchitan  - Vineri, 10 Aprilie 2009

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a întreprins vineri o vizită la Satu Mare cu scopul de a face pregătiri pentru campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

Domnia sa a participat la şedinţa Delegaţiei Permanente a organizaţiei judeţene a partidului, după care a susţinut o conferinţă de presă, alături de preşedintele PNL Satu Mare, Ovidiu Silaghi, şi deputatul Viorel Buda.

 

În opinia sa, starea de spirit în rândul membrilor partidului este foarte bună, fiind sesizat un trend ascendent în ceea ce priveşte popularitatea PNL după alegerea lui Crin Antonescu în funcţia de preşedinte.

S-a declarat optimist în privinţa rezultatelor pe care le va obţine partidul la alegerile europarlamentare, fiind convins că vor pleca la Bruxelles cel puţin opt liberali, printre care şi sătmăreanul Ovidiu Silaghi. De asemenea, a anunţat că următoarea conferinţă judeţeană a partidului, în cadrul căreia va fi aleasă o nouă conducere, se va organiza abia după alegerile europarlamentare.

 

În timpul conferinţei de presă, Ludovic Orban a criticat dur decizia „Guvernului Băsescu-Geoană” de a abandona proiectul drumului-expres Baia Mare – Satu Mare – Nyiregyhaza, considerând că această decizie aduce prejudicii grave economiei judeţului Satu Mare şi va bloca investiţii de sute de milioane de euro. În acelaşi timp, Ludovic Orban a dat asigurări că PNL va lupta în continuare pentru a reintroduce acest proiect pe lista investiţiilor finanţate de Guvern.

Tags: orban  vizita  liberali  
1783 vizite
Distribuie pe