Locale Altele
Duminica, 22 Mai 2022
Dum, 22 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Coica îi acuză pe Ştef şi Kereskenyi că au organizat huiduielile
Florin Răchitan  - Luni, 30 Mai 2016

La finalul concertului de sâmbătă seara a lui Chris Norman, în momentul în care prezentatorii au vrut să-l cheme pe scenă pe primarul Dorel Coica pentru a face numărătoare inversă înaintea focurilor de artificii, o parte a mulţimii de mii de oameni adunaţi în piaţă au început să huiduie la auzul numelui edilului-şef.

Primarul Dorel Coica a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că a vorbit cu mai mulţi membri ai galeriei Olimpiei, care i-ar fi confirmat că au fost trimişi acolo de contracandidaţii săi la Primărie, Adrian Ştef în colaborare Kereskenyi Gabor şi, fiind dispersaţi în public, ar fi primit instrucţiuni să huiduie de fiecare dată când aud numele primarului.

Dorel Coica a spus că nu avea intenţia să urce pe scenă, fiind ocupat să-l însoţească pe Chris Norman la coborârea acestuia de pe scenă până în Palatul Administrativ şi oricum „nu sunt ca Adrian Ştef, să urc de 50 de ori pe scenă îmbrăcând, cu schimbul, toate costumele populare posibile”.

„Regret incidentul de sâmbătă seara, dar ştiu că iniţiatorii acestuia au vrut să facă o provocare după modelul manifestaţiilor de după incidentele de la Clubul Colectiv, însă nu le-a ieşit” – a declarat primarul Dorel Coica.

Edilul-şef i-a acuzat şi pe consilierul local UDMR Butka Gergo că ar fi contribuit la acest scenariu împreună cu tinerii cu care colaborează la organizarea unor festivaluri, precum şi pe fostul preşedinte al clubului de fotbal Olimpia, Catrinel Raţ, care „după ce a falimentat echipa şi a vândut-o la Şimleul Silvaniei, acum a trecut în barca lui Kereskenyi în speranţa că va fi din nou preşedinte al Olimpiei”. 

Tags: coica  acuzatii  stef  kereskenyi  huiduieli  
1934 vizite
Distribuie pe
milo_
Eu am fost undeva departe de scena undeva pe la loterie, si te-au huiduit toti cand au auzit ca vrei sa urci pe scena. Aceste zile au fost finantate de noi toti cei care contribuim la bugetul local. Ca doar n-ai adus banii din cabinetele tale.
2016-05-30 20:26:02
dan
L as huidui pe gabor ...extremist convins ,el cu toata satra lui sa plece in ungaria...si sa nu se mai intoarca NICIODATA!!!
2016-05-30 15:03:40
dan
...
2016-05-30 15:02:43
Cipri Pop
Am fost si eu acolo si te-am huiduit! Nu m-a pus nimeni, te-am huiduit pentru ca ai meritat si meriti in continuare!
HUUUU!
2016-05-30 14:17:06