Locale Altele
Sambata, 13 August 2022
Sam, 13 Aug 2022
Galeria Olimpiei susține că nu l-a huiduit pe primarul Dorel Coica
Peluza Sud  - Marti, 31 Mai 2016

Într-un comunicat de presă trimis luni seara, reprezentanții Peluzei Sud din cadrul galeriei echipei Olimpia Satu Mare resping acuzațiile lansate de primarul Dorel Coica despre o eventuală implicare a lor în incidentul huiduielilor de la finalul concertului Chris Norman.


Publicăm integral comunicatul de presă:

Galeria Olimpiei, Peluza Sud a fost acuzată de către primarul Dorel Coica, prin intermediul presei online, de colaborarea acesteia cu anumiți politicieni sătmăreni cu scopul de a boicota prezența dânsului în cadrul concertului de sâmbătă seara din Piața 25 Octombrie.

Peluza Sud dezminte acuzațiile false aduse de către primar. Spre deosebire de mulți alții care se lasă ușor impresionați de pungulițele cu material electoral, membrii galeriei Olimpia nu sunt de vânzare și nu sunt pionii niciunei grupări politice.

Poate părea surprinzător, dar huiduielile cel mai probabil au fost doar o expresie a libertății de exprimare a cetățenilor sătmăreni, cărora nu i-au priit micii degustați în acea seară fatidică.

Puși în fața alegerii între concertul din Piața 25 Octombrie și vizionarea finalei Champions League, membrii galeriei Olimpia vă puteți lesne da seama că au ales ultima variantă.

Cu această ocazie îl roagă pe domnul primar Dorel Coica să-și verifice sursele informaționale înainte de a împroșca cu noroi o galerie care nu se pretează la asemenea manifestări cu iz electoral.

Membrii galeriei Olimpia nu sunt lăutarii nimănui, dacă si-ar fi dorit această carieră ar fi îmbrățișat calea politicii. Singura cauză pentru care Peluza Sud cântă e fotbalul, mai precis pentru Olimpia Satu Mare. 

Tags: galerie  olimpia  negare  huiduieli  
2067 vizite
Distribuie pe
Ildiko Juhasz
tot platoul din centru la huiduit pe domnul coica
2016-06-01 11:48:24