Locale Altele
Marti, 30 Mai 2023
Marti, 30 Mai 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Scrisoare de mulțumire de la Adrian Ștef pentru sătmăreni
ALDE Satu Mare  - Vineri, 3 Iunie 2016

Dragi sătmăreni,

Am ajuns, iată, la capătul unei campanii electorale, în care am încercat să mă prezint în fața dumneavoastră exact așa cum sunt.

Nu am pedalat prea mult pe promisiuni, ci am pornit de la ideea că după acești opt ani în care am muncit în administrația publică, întâi ca vicepreședinte și apoi ca președinte al Consiliului Județean, pot fi apreciat în primul rând, pentru faptele mele.

De aceea am considerat necesar ca la încheierea mandatului meu să prezint detaliat realizările pe care le-am avut împreună cu echipa de specialiști de la consiliul Județean.

Din păcate, ca sătmărean, ca om care s-a născut și a crescut în Satu Mare, am constatat cu tristețe că orașul meu natal nu a cunoscut în acești ultimi patru ani, aproape nici un fel de progres, ba dimpotrivă, am asistat la degradarea continuă a întregului oraș.

Cred că experiența mea și realizările concrete pe care le-am avutîn acești opt ani în administrația publică locală, mă recomandă în fața voastră și de aceea vă invit  duminică 5 iunie să mă votați, poziția nr.1, pe lista candidaților la Primărie din partea ALDE.

Recunosc că sunt extrem de atașat de toți sătmărenii, indiferent de naționalitate și întâlnirile cu cetățenii acestui oraș reprezintă pentru mine tot atâtea motive de bucurie, ca și atunci când te întâlnești cu prieteni dragi, cu care ai un trecut comun și speranțe comune.

M-am întâlnit în această campanie cu foarte mulți dintre dumneavoastră, cu mii de oameni, și am simțit că dincolo de încurajări, de propuneri, există o caldă prietenie, născută din încredere și respect reciproc.

Vreau să vă mulțumesc pentru toate acestea și sper ca de săptămâna viitoare încolo, să punem umărul împreună pentru renașterea adevărată a Sătmarului, să așezăm lucrurile în matca lor firească, să gândim și să realizăm împreună, un mare proiect de reînflorire a orașului nostru natal.

Cu afecțiune,
Al vostru, Mihai Adrian ȘTEF

Tags: scrisoare  multumire  stef  


1199 vizite
Distribuie pe