Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tineretul social-democrat se dezice de Raul Băbțan
TSD Satu Mare  - Miercuri, 29 Iunie 2016

Ca o reacție la campania pe care o duce în ultima vreme pe Facebook fostul președinte al Tineretului Social-Democrat din Satu Mare, Raul Băbțan, împotriva președintelui interimar al Organizației Județene PSD, Octavian Petric, foștii săi colegi ne-au trimis un comunicat de presă prin care se dezic de acțiunile acestuia, susținând că nu îi mai reprezintă. Publicăm integral textul comunicatului de presă:

Echipa de coordonare a Tineretului Social Democrat Satu Mare formulează prezenta poziție cu privire la acțiunile intreprinse de fostul președinte a organizatiei de tineret. În primul rand, tinerii din Partidul Social Democrat se dezic de toate acțiunile, declarațiile publice sau pozițiile adoptate de fostul președinte Raul Băbțan.

Din cauza comportamentului necorespunzator si a abaterilor disciplinare intreprinse de catre Babtan Raul, Biroul Permanent Judetean al PSD Satu Mare, în ședința din data de 07.04.2016, a adoptat hotararea de dizolvare a Biroului Permanent Judetean al TSD Satu Mare,  în aceeasi zi in  cadrul ședinței Comitetului Executiv Județean  hotararea a fost adoptata in unanimitate.

Ca urmare a acestei acțiuni, conducerea interimară este asigurata de o echipa de coordonare  susținuta și votata in unanimitate  de catre Comitetul Executiv Judetean al PSD Satu Mare și aprobată în ședința TSD.

Este sub demnitatea oricarui membru TSD sa jigneasca în public, să facă afirmații denigratoare atat conducerii județene, cât si colegilor de partid. O astfel de optică si punctele de vedere personale deviante nu reprezinta caracterul și crezul nostru social democrat.

Îl somăm public pe Băbțan Raul sa nu se mai eticheteze ca reprezentant al nostru, să nu-și prezinte punctele de vedere personale în numele nostru, deoarece acesta nu mai are nici o funcție de conducere  în partid.

TSD Satu Mare a militat întotdeauna pentru dialog si unitate, a susținut inițiativele politice atat la nivel de municipiu, cât si județ, s-a implicat în campania electorală, în proiectele politice importante pentru județul Satu Mare si niciodata în istoria acestui partid nu și-a denigrat colegii în mod public pe rețelele de socializare sau în presă.

În concluzie, singura sursă oficială prin care sunt transmise mesaje si puncte de vedere ale TSD Satu Mare este biroul de presă al organizației.

Tags: raul babtan  somatie  tsd  
1633 vizite
Distribuie pe
unimatan
Nu stricati si tineretul. Ei sunt speranta tarii. Lasati sa se spuna adevarul. DE ce l-ati scos , dupa alegeri,pe tanarul din Unimat desi era pe locul 2 pe lista si ati pus consilier un baron de la coada listei ?
2016-06-30 09:18:24