Locale Altele
Miercuri, 6 Decembrie 2023
Mie, 6 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Aurelia Fedorca este noul președinte al PSD Satu Mare
Florin Răchitan  - Joi, 14 Iulie 2016

Primarul orașului Negrești-Oaș și președintele organizației locale PSD din capitala Țării Oașului, Aurelia Fedorca, a fost desemnată joi să preia conducerea organizației județene a acestei formațiuni politice, în urma conferinței de alegeri organizate în prezența secretarului general al PSD, Marian Neacșu.

Cu toate că în ultimele săptămâni au circulat zvonuri despre diverse alte candidaturi, până la urmă Aurelia Fedorca a fost unicul candidat pentru funcția de președinte, astfel că alegerea ei a fost o formalitate.

Nu la fel de lipsită de emoții a fost alegerea președintelui executiv, pentru acest post luptându-se consilierul județean Ciprian Ardelean și deputatul Octavian Petric, acesta din urmă fiind învins la o diferență de 22 de voturi din cele 102 exprimate de reprezentanții tuturor organizațiilor locale PSD din județ. Echipa de conducere va fi completată de 15 vicepreședinți.

“Am decis să candidez pentru că am dorit ca experienţa mea politică şi administrativă să o aduc şi la organizația judeţeană şi poate să am un rol mai important ca şi până acum. Celălalt motiv a fost faptul că dorim să avem rezultate excepţionale la alegerile din toamnă şi consider eu că este necesar să fie la conducrea partidului o persoană care nu este implicată emoţional, necandidând la aceste alegeri, ci doar coordonând şi asumându-şi coordonarea. În schimb, spun că eu sunt doar coordonatorul unei echipe, pe care eu o doresc să fie de succes, de aceea le-am mulţumit colegilor, dar am transmis de la început că doresc să lucrăm într-o echipă serioasă” – a declarat Aurelia Fedorca.

Tags: aurelia fedorca  presedinte  psd  satu mare  
2061 vizite
Distribuie pe