Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ioana Bran candidează pentru șefia Tineretului Social-Democrat
Florin Răchitan  - Marti, 9 August 2016

În 24 august, Organizația Județeană Satu Mare a Tineretului Social-Democrat va organiza o conferință extraordinară de alegeri, în cadrul căreia vor trebui să-și desemneze o nouă conducere, în locul celei dizolvate de fostul președinte interimar, Octavian Petric.

După ce fostul lider județean al TSD, Raul Băbțan, și-a anunțat deja intenția de a reveni la conducerea organizației, acum se pare că va avea un contracandidat puternic în persoana Ioanei Bran, susținută de o bună parte a tinerilor social-democrați sătmăreni.

Ioana este director comercial la firma familiei sale, Distileriile Bran, fost consilier județean și unul dintre membrii de bază ai organizației de tineret a acestei formațiuni politice.

“Intrăm într-o competiție, lucru care ma motivează, mă ambiționează și, indiferent de rezultatul alegerilor, consider că trebuie sa rămânem colegi și prieteni și să ne bucurăm că am avut ocazia de a alege.

De-a lungul istoriei, în politica și nu numai, minoritatea se supune majorității. Prin urmare, cel ales câștigator este mult mai puternic dacă este ales și nu numit, de aceea ne dorim o competiție prin care tinerii sociali-democrați să-și aleagă liderul județean. Organizatia TSD Satu Mare trebuie să fie mai puternică și mai unită pentru a face față provocărilor întâmpinate”
– a scris Ioana Bran pe Facebook, în postarea în care și-a anunțat candidatura. 

Tags: tsd  candidatura  ioana bran  
1861 vizite
Distribuie pe