Locale Altele
Sambata, 9 Decembrie 2023
Sam, 9 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmărence la Școala de Vară a Femeilor Social-Democrate
Florin Răchitan  - Vineri, 26 August 2016

Recent aleasă în funcția de președinte al Organizației Județene a Tineretului Social-Democrat, Ioana Bran participă, împreună cu mai multe colege din PSD Satu Mare la Școala de Vară a Organizației Femeilor Social-Democrate, ce se desfășoară în aceste zile la Constanța.

Invitatul de onoare de vineri la cursurile școlii de vară a fost președintele Partidului Social-Democrat, Liviu Dragnea, care, în discursul său, a pus accentul pe ideea că femeile și tinerii bine pregătiți, profesioniști în domeniile lor, vor avea prioritate pe listele acestei formațiuni politice la alegerile parlamentare din toamnă.

”Nu voi trimite în niciun județ pe cineva de la București, fără niciun fel de excepție. Toți candidații vor fi din organizația PSD din județul respectiv. În schimb, o să mă uit cu atenție și voi avea o discuție cu fiecare președinte de organizație pentru fiecare candidat în parte. O să avem liste pentru Parlament profesionalizate, în funcție de comisiile din Parlament, vreau ca toți candidații noștri să contribuie la ridicarea calității Parlamentului. Vor fi pe listele Parlamentului mulți tineri, multe femei, și în sensul acesta nu voi primi liste de la centru pe care să le semnez pur și simplu cu ochii închiși" - a afirmat Liviu Dragnea la Școala de Vară a OFSD.

Tags: scoala  vara  ofsd  constanta  
3873 vizite
Distribuie pe