Locale Altele
Joi, 6 Octombrie 2022
Joi, 6 Oct 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Înscrieri la concursul de biciclete pentru copii, organizat de OFSD
PSD Satu Mare  - Vineri, 16 Septembrie 2016

Copiii cu vârsta între 7 şi 10 ani sunt invitaţi de Organizaţia Femeilor Social Democrate din municipiul Satu Mare la concurs cu bicicleta, câștigătorul urmând să meargă acasă cu o bicicletă.

Concursul constă în două probe: probă de viteză pe bicicletă și probă parcurgere traseu aplicativ cu bicicleta.

Înscrierile se fac pâna la data de 21.09.2016 la sediul PSD din strada Ştefan cel Mare nr.1, la numerele de telefon 0361.401.104 între orele 10-16,  la numărul de telefon 0744.837.790 între orele 9-18, precum și în data de 22.09.2016 în Gradina Romei de la ora 15.30 la standul organizatorilor.

Scopul acestei acţiuni  este de a-i determina pe oameni să renunţe în cât mai multe cazuri la mersul cu maşina, optând pentru deplasarea pe bicicletă.  

”OFSD Satu Mare doreşte promovarea mersului pe bicicletă, bicicleta ca mijloc de transport, dar și ca un model de activitate benefică din toate punctele de vedere. E sănătos, ajungi repede, protejezi mediul, nu poluezi, faci sport. OFSD doreşte să încurajeze în primul rând mişcarea, dar şi să atragă atenția că este foarte important să păstrăm mediul curat” - a declarat preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei a PSD Satu Mare, Manuela Rogoz.

Oamenii din întreaga lume marchează pe data de 22 septembrie "Ziua fără maşini", o iniţiativă lansată de Uniunea Europeană în 1999, ce are ca scop promovarea mijloacelor de deplasare ecologice. În fiecare an, pe 22 septembrie, evenimentul promovează folosirea mijloacelor de transport în comun, bicicleta sau alte forme de deplasare ecologică, în locul maşinii personale, cu scopul de a reduce poluarea urbană. Această iniţiativă a fost preluată de peste 40 de ţări pe mapamond.

Tags: ziua  fara  masini  concurs  biciclete  ofsd  
1802 vizite
Distribuie pe