Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PNL vrea un senator și doi deputați de la Satu Mare
Florin Răchitan  - Miercuri, 26 Octombrie 2016

Liderii Organizației Județene a Partidului Național Liberal au depus miercuri, la Biroul Electoral de Circumscripție, lista cu candidații proprii pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Așa cum s-a anunțat mai devreme, pe primul loc pe lista pentru Camera Deputaților, care poate fi considerat aproape 100% eligibil, este Romeo Nicoară, trimis la vremea respectivă de la București “să facă ordine” în PNL Satu Mare, el fiind urmat pe listă de Emilia Enătescu.

După tot scandalul din ultima vreme, în care personajul principal a fost deputata de Țara Oașului, Andreea Paul (care se pare că va candida pentru un nou mandat în Sectorul 5 din București), pe primul loc pe lista pentru Senat a rămas viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu (care a anunțat că-și va lua concediu de odihnă în perioada campaniei electorale) el fiind urmat de Ileana Blidar.

Romeo Nicoară a anunțat că vrea rezultat istoric pentru PNL Satu Mare, adică un senator și doi deputați, că susțin continuitatea, adică pe Dacian Cioloș prim-ministru. Noa, mult succes! ;))

Tags: depunere  dosare  candidati  pnl  
1565 vizite
Distribuie pe