Locale Altele
Miercuri, 22 Mai 2024
Mie, 22 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
ALDE Satu Mare vrea să obţină la alegerile din decembrie cel mai bun rezultat din România
Florin Răchitan  - Joi, 27 Octombrie 2016

Reprezentanţii Organizaţiei Judeţene a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor Europeni au depus joi la Biroul Electoral de Circumscripţie din Satu Mare listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, afişând un optimism care-i face să spere la 15-20% din voturile sătmărenilor.

Aşa cum era de aşteptat, lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Ovidiu Silaghi, urmat de Adrian Ştef şi Dăliana Lazăr, în timp ce pe primul loc pe lista pentru Senat a fost desemnată Marcela Papici, ea fiind urmată de careianul Iosif Pinter şi medicul Cosmin Raţiu.

Ovidiu Silaghi a anunţat că ALDE doreşte să obţină în judeţul Satu Mare cel mai bun rezultat la nivel naţional, ceea ce în procente înseamnă cam 20% din voturi.

“Mulţumesc celor care au decis să numele meu  şi persoana mea sunt compatibile cu locul I pe lista pentru Senat din partea ALDE. Aşa cum nu m-am dat niciodată în lături din a face ceea ce au considerat sătmărenii, n-o să mă dezic nici de acum înainte de acest lucru” - a declarat Marcela Papici.

“Sunt convins că în cadrul ALDE o să avem cel mai bun scor pe ţară şi bineînţeles vom putea încă o dată să demonstrăm că suntem în slujba sătmărenilor şi devotaţi acestui judeţ” - a afirmat, la rândul lui, Adrian Ştef.    

Tags: candidati  alde  depunere  dosare  
3207 vizite
Distribuie pe