Locale Altele
Luni, 20 Septembrie 2021
Luni, 20 Sept 2021
Ce mai face copilul tău?
SM Online  - Marti, 12 Mai 2009

Una dintre seriile de manifestări căreia i se acordă atenţie specială în cadrul campaniei electorale a Partidului Naţional Liberal pentru alegerile europarlamentare este campania „Ce mai face copilul tău”?

 

Aceasta cuprinde întâlniri ale candidatului PNL Satu Mare pentru Parlamentul European, Ovidiu Silaghi, cu părinţi şi copii din diferite cartiere ale municipiului Satu Mare, cu jocuri şi distracţie cât cuprinde, dar şi cu probleme „de oameni mari” discutate pe îndelete în timp ce copiii îşi văd de joacă.

 

Prima locaţie aleasă pentru un astfel de eveniment a fost, marţi, Parcul Liniştii din Micro 16, unde sute de copii s-au jucat timp de două ore într-un veritabil mini-parc de distracţii, în timp ce Ovidiu Silaghi discuta cu părinţii lor despre măsurile propuse de liberali pentru îmbunătăţirea vieţii familiilor din România şi principalele puncte ale programului său pe care doreşte să le susţină în Parlamentul European.

 

Buna-dispoziţie a participanţilor la această întâlnire amicală a fost asigurată de elevii Liceului de Artă „Aurel Pop”, care au susţinut un concert foarte apreciat de copii şi părinţi deopotrivă.

 

Următoarea manifestare de acest gen va avea loc joi, cu începere de la ora 18.00, pe strada Ravensburg din Micro 15.


Tags: campanie  pnl  ovidiu silaghi  
1674 vizite
Distribuie pe