Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Adrian Cozma vrea să fie președintele PNL Satu Mare
Florin Răchitan  - Marti, 11 Aprilie 2017

Având în prezent o conducere interimară, Organizația Județeană Satu Mare a Partidului Național Liberal pregătește o conferință de alegeri, care va avea loc la sfârșitul acestei luni.

Primul care și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al organizației este consilierul județean Adrian Cozma, fost candidat la Primăria Satu Mare.

El a făcut anunțul marți, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat, ca să-l susțină, o parte dintre primarii și viceprimarii liberali din județ, majoritatea foști PDL-iști la fel ca și Cozma, dar și câțiva reprezentanți ai organizațiilor de tineret, respectiv seniori ale partidului.

Ideea principală pe care-și bazează candidatura este nevoia de reformă internă, el recunoscând că, prin pierderea unui număr de peste 11.000 de voturi la ultimele alegeri locale și parlamentare, electoratul liberal sătmărean a transmis un „mesaj clar și ferm” conducerii partidului, de aceea este nevoie să se prezinte „o nouă față a PNL” și proiecte noi pentru județ, în condițiile în care ei fac parte acum dintr-o alianță de conducere a județului Satu Mare, împreună cu UDMR.

„Suntem datori să transmitem un mesaj de unitate, pentru recredibilizarea partidului” – a declarat Adrian Cozma, el insistând pe ideea că nu există scindare în interiorul PNL între taberele vechilor formațiuni politice care au fuzionat sub acest nume, ci doar „opinii divergente”, însă este convins că odată cu alegerile din 28 aprilie fuziunea va fi finalizată, sub o conducere unică.

Tags: candidat  presedinte  pnl  adrian cozma  
1637 vizite
Distribuie pe