Locale Altele
Joi, 6 Octombrie 2022
Joi, 6 Oct 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Ștef face bilanțul primului an al actualei conduceri a județului: “ruptă total de realitate”!
Florin Răchitan  - Vineri, 9 Iunie 2017

La împlinirea primului an din mandatul actualei conduceri a Consiliului Județean Satu Mare, fostul președinte Adrian Ștef face un bilanț nemilos al activității acesteia, criticându-și succesorii pentru faptul că, practic, nu au reușit să prezinte nici un rezultat concret până acum.

Constat cu tristețe că de un an de zile încoace, în dreptul județului Satu Mare nimeni nu poate scrie nici un cuvânt despre vreun proiect generat de actuala conducere.

Am lăsat în lucru prin finanțare de la PNDL drumuri județene în lungime de 190 km, proiectul de la Aeroport, apartamentele pentru medicii tineri, finanțare pentru finalizarea proiectului de la Luna Șes, reabilitarea Școlii numărul 13, noul sediu al Școlii de Incluziune. 

Am reîntregit patrimoniul județului cu clădiri precum: actualul sediu al Centrului de Creație, o clădire cu etaj reintrată în folosința Muzeului Județean și fosta Cantină a Partidului, recâștigată în instanță, dar care este lăsată în paragină pentru că actuala conducere a Consiliului Județean nu are capacitate să o gestioneze. 

În altă ordine de idei cred că și grevele angajaților de la spital si Consiliul Județean sunt extrem de grăitoare în ceea ce privește lipsa abilităților manageriale de a gestiona problemele legate de resursele umane. Să nu uităm că până și colegul lui de partid, domnul Kereskenyi, l-a luat peste picior pe domnul Pataki spunând că a încercat să-l convingă pe Dr. Alban să accepte funcția de manager la Spitalul Județean.

Ruptă total de realitate, de problemele stringente ale județului, actuala conducere nu organizează niciun fel de întâlniri nici măcar cu directorii din CJ, șefii de servicii sau directorii instituțiilor subordonate. 

De mai bine de o jumătate de an, Consiliul Județean funcționează cu un singur vicepreședinte, iar imaginea de ansamblu este cea a unui vapor în derivă, gata să eșueze printre stâncile nemiloase ale indolenței și incompetenței patente. 

Este foarte trist că această politică a nepăsării față de oameni a făcut ca actuala conducere să refuze asumarea reîntregirii salariilor angajaților, în ciuda faptului că aproape toate consiliile județene din țară au făcut acest lucru, luptând pentru drepturile propriilor angajați.

Să nu uitam că Dan Burulea, o imagine marcantă a luptei sindicale din județul Satu Mare, face greva foamei ca să determine conducerea județului să reîntregească salariile angajaților CJ.

Trebuie să recunoaștem că toate cele de mai sus sunt elemente constitutive ale unui tablou lamentabil care - din păcate - va avea consecințe nefaste pentru locuitorii județului Satu Mare. Îmi vine foarte greu să cred că asta și-au dorit sătmărenii la alegerile locale din 2016!

Tags: critica  conducere  judet  adrian stef  
2602 vizite
Distribuie pe
Carnat
Hotule, ti ai pus toate.amantele peste tot, esti anchetat, ti a ajuns.
2017-06-12 08:47:49