Locale Altele
Duminica, 2 Octombrie 2022
Dum, 2 Oct 2022
Ludovic Orban, in campanie la Satu Mare
Biroul de presă al PNL Satu Mare  - Duminica, 24 Mai 2009

Prim-vicepresedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a fost prezent duminica la Satu Mare pentru a-l sustine pe Ovidiu Silaghi pentru alegerile europarlamentare.

Primul eveniment la care a luat parte a fost concertul Laviniei Goste, pe Ulita Europei. Ludovic Orban i-a sfatuit pe satmareni sa se prezinte la vot in data de 7 iunie si sa-l sprijine pe satmareanul Ovidiu Silaghi.

Dupa concert, Ludovic Orban, impreuna cu Ovidiu Silaghi, deputatul Viorel Buda, viceprimarul Adrian Albu, cei doi vicepresedinti ai Consiliului Judetean, Adrian Stef , respectiv Valentin Macec, au luat parte la slujba religioasa de la biserica din Mediesu Aurit, dupa care Lavinia Goste a mai sustinut un concert si pentru medieseni.

Orban s-a intalnit si cu cetatenii din Iojib, intalnire in cadrul careia s-au discutat mai multe subuiecte legate de diferite probleme cu care se confrunta populatia de la sate, principalele teme fiind legate de agricultura.

Prim-vicepresedintele PNL a mai participat la competitiile sportive din Poiana Codrului, la o intalnirecu cu alegatorii in comuna Pomi si la un campionat de fotbal organizat intre satele apartinatoare comunei Valea Vinului.

Programul s-a incheiat la Satu Mare, in Cartierul Solidaritatii, unde  Ludovic Orban a fost alaturi de cei mici in cadrul actiunii „Ce mai face copilul tau?”.

 

Tags: ludovic orban  campanie  satu mare  
2478 vizite
Distribuie pe