Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Delegație de parlamentari europeni, în vizită la Negrești-Oaș
Primăria Negrești-Oaș  - Joi, 21 Septembrie 2017

Șefa delegației PSD în Parlamentul European și președintele Organizației Naționale a Femeilor Social-Democrate, Viorica Dăncilă, s-a aflat miercuri în vizită în orașul Negrești-Oaș, alături de mai mulți parlamentari europeni.

Delegația a oprit la Negrești-Oaș în drum spre Maramureșul istoric, după ce zilele trecute europarlamentarii de toate naționalitățile ai Comisiei pentru Dezvoltare Regională a PE  au participat la Cluj și la Zalău la întânirile organizate cu Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, pe tema atragerii fondurilor europene.

Din delegație a făcut parte și Constantze Khrel, MEP coordonator în Comisia Regională din Parlamentul European.

”Am avut parte de o primire călduroasă în orașul Negrești Oaș, un loc încărcat de tradiție și cultură, unde am avut plăcerea de a fi întâmpinată de un primar minunat, Aurelia Fedorca. Am rămas plăcut impresionată de frumusețea și sinceritatea oamenilor, dar mai ales de mândria pe care o înfățișează atunci când poartă costumele populare. Doamna Constantze Khrel a rămas la fel de impresionată și a promis că va reveni în țara noastră să viziteze aceste minunate locuri” - a declarat europarlamentarul Viorica Dăncilă.

Delegația a fost întâmpinată la sediul Primăriei Orașului Negrești-Oaș de președintele PSD Satu Mare și primar al orașului, Aurelia Fedorca, senatorul Gabriel Leș și deputatul Octavian Petric. De asemenea, oșeni în port popular, alături de tezaurul uman viu Maria Finta, au făcut onorurile de gazdă.

La plecare, Aurelia Fedorca le-a oferit oaspeților câte o păpușă oșenească, ca să-și amintească de aceste locuri. 

Tags: vizita  europarlamentari  negresti oas  
1383 vizite
Distribuie pe