Locale Altele
Duminica, 3 Martie 2024
Dum, 3 Mar 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Liberalii vor să-l dea afară din partid pe Adrian Cozma, deoarece critică prea mult Primăria. Deocamdată nu le-a ieșit jmekeria.
Florin Răchitan  - Vineri, 19 Ianuarie 2018

Pentru rebelul care face opoziție internă în PNL Satu Mare era oarecum de așteptat să i se pregătească ”ceva” din partea colegilor vânduți grofilor, cu care, ca să ne exprimăm mai domol, nu prea e de acord în ultima vreme!

Acest ”ceva” i s-a întâmplat vineri, când a fost convocat Biroul Județean de conducere al Partidului Național Liberal, pentru ”a discuta problemele importante de la început de an”.  Se pare că cea mai importantă problemă pe agenda liberalilor sătmăreni a fost propunerea de excludere din partid a consilierului județean Adrian Cozma, pentru ”delict de opinie”.

Nu s-au adunat nici jumătate dintre membrii convocați, așa că ședința nu a fost foarte statutară, dar, cu toate acestea, în mijlocul sălii de la sediul PNL Satu Mare era pregătit un ditamai proiectorul, de pe care cei prezenți au avut ocazia să urmărească imagini cu ”ieșirile” colegului lor ce nu respectă linia corectă din punct de vedere a politic a partidului.

Cea mai tare fază, pe care au observat-o și unii dintre participanții la ședința de mazilire, a fost că unele filmări conțineau declarații făcute de Adrian Cozma în campania electorală din vara anului 2016, adică erau îndreptate împotriva conducerii de atunci a Primăriei. I s-a și atras atenția băiatului de la butoane, că ”Măh, astea-s contra lui Coica!”, la care băiatul s-a scuzat că ”Noa, f...tu-i, am încurcat fișierele”! :)))))))

Nu e ca și cum Adi Cozma nu și-ar fi păstrat spiritul critic și în acest mandat, el fiind cunoscut pentru ”observațiile” pe care le face în legătură cu activitatea actualei conduceri a Primăriei Satu Mare din care fac parte și cei doi viceprimari liberali, doar că incidentul respectiv spune multe despre cum au vrut  ”să-l facă” propriii săi colegi, iar el e conștient că ordinul a venit de mai sus, din afara partidului.

După ce s-au făcut de râs în halu’ ăsta, liberalii din Biroul Județean au preferat să nu decidă nimic în legătură cu soarta colegului lor și au închis ședința.

”N-am voie să critic activitatea primarului şi a UDMR. Cum “toate merg ca pe roate”, e grav să atragi atenția că lucrurile nu merg în “direcția bună”.

Voi spune foarte direct fiecare neregulă din oraş, din județ, indiferent că este condus de UDMR (aşa cum e astăzi) sau de altcineva. Sunt membru al comunității şi sunt dator față de toți (români şi maghiari) sătmăreni să spun şi să fac tot ceea ce depinde de mine pentru binele comunității. Şi asta voi face în continuare” – a promis Adrian Cozma.

Tags: cozma  tentativa  mazilire  liberali  
2369 vizite
Distribuie pe