Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmăreanca Ioana Bran va fi noul ministru al Tineretului și Sportului
Florin Răchitan  - Joi, 25 Ianuarie 2018

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, a fost propusă și are toate șansele să fie numită ministru al Tineretului și Sportului în noul Guvern condus de Viorica Dăncilă.

Informația a fost confirmată deocamdată neoficial, în condițiile în care lista cu noii miniștri va fi prezentată abia mâine, după ședința Comitetului Politic Executiv al Partidului Social-Democrat, dar lucrurile sunt oarecum bătute deja în cuie.

Pentru a fi validată ca ministru, ea mai trebuie să treacă de audierile în comisiile parlamentare de specialitate și să fie votată în plen de colegii ei din Parlament, după care va putea să depună jurământul, ceea ce probabil se va întâmpla la începutul săptămânii viitoare.

Tânăra Ioana Bran a fost consilier județean în mandatul trecut, iar după alegerea ei de către sătmăreni în Camera Deputaților, ea a îndeplinit funcția de secretar al acestui for legislativ al României. În același timp, ea este președinte al Tineretului Social-Democrat și vicepreședinte al Organizației Județene PSD Satu Mare.

Tags: ministru  tineret  ioana bran  
10096 vizite
Distribuie pe